Aktualno
StoryEditor

Vesna Todorić: Imajte razumijevanja za našu obitelj

10. Listopad 2017.

- Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu, rekla je za 24sata Vesna Todorić, supruga Ivice Todorića.

Do sada, Vesna Todorić nije istupala u medijima. U obranu supruga stala je nakon što je objavljeno revidirano financijsko izvješće Agrokora.

Vesna, koja je kućanica i koja nikada nije sudjelovala u poslovanju koncerna, u kratkom razgovoru moli novinare i javnost za razumijevanje prema obitelji “u danima koji su najkritičniji za njihov opstanak”.

>>>Dalić: Obitelj Todorić nije toliko važna da bi zaslužila komentar Vlade

Osim stavki koje se tiču poslovanja kompanija objedinjenih u koncernu, na jučer predstavljenom revidiranom financijskom izvješću Agrokora moglo se čuti i kako je dio novca bio trošen na luksuzna putovanja, ljetovanja i zimovanja, jahte i skupocjenu odjeću.

>>>Ramljak: Oko milijardu kuna krivo prikazanog novca išlo je za mondena putovanja, privatne troškove

U to kako su živjeli Todorići ide se toliko daleko, da na pojedinim naslovnicama portala i tiskanih izdanja, traju žustre rasprave oko toga tko je od članova obitelji Todorić i kome kupovao donje rublje marke Vicotoria‘s Secret.

>>>Todorić: Sve je magla, nijedan euro ne nedostaje i Agrokorov dug se zna

I dok javnost secira "prljavi veš" nekoć najmoćnije hrvatske obitelji, Vesna Todorić na novinarske upite poziva na ljudskost:

- Znam da vam je to posao, ali mislim da me razumijete s ljudske strane. Kako bi vama bilo da vam se to događa. Mislim da nije red da istupam u medije, nadam se da me razumijete - rekla je Vesna Todorić.

27. travanj 2024 10:28