Aktualno
StoryEditor

VIDEO: HP predstavio OMEN X - prijenosnik za ‘hard core‘ gejmere

10. Rujan 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=xpiLiLWC_ho

Izrađeno za igrače i sudionike e-sports turnira koji traže vrhunske performanse, prijenosno računalo OMEN X ima prijenos topline koji podržava procesore s opcijom povećavanja radnog takta, tvornički ’nabrijan’ grafički procesor i opcije memorije za vrhunske performanse, kao i izniman dizajn.

Profesionalni igrači zahtijevaju optimalne performanse s mogućnostima konfiguracije kao na stolnom računalu. Oni žele uređaj čija mobilnost ne smanjuje performanse. Tako je nakon istraživanja gejmerskih navika HP napravio uređaj koji zadovoljava njihove potrebe i nudi vrhunske komponente, napredna rješenja prijenosa topline, brz i responzivan prikaz, potpuno prilagodljivu mehaničku tipkovnicu i softverske alate koji pomiču granice hardvera.

https://www.youtube.com/watch?v=YA-2yoAYfdM

OMEN X optimiziran je i za tehnologiju virtualne realnosti u svim konfiguracijama i uključuje značajke koje omogućuju bolje izvođenje igara i ograničavanje vanjskih utjecaja za potpuno interaktivan doživljaj. Tako je tu mehanička tipkovnica s LED pozadinskim osvjetljenjem tipki s pomakom tipki od 2,5 mm za bolji osjećaj i mehaničkim prekidačima koji pružaju neposredan odgovor i udobnost tijekom igranja te LED pozadinsko osvjetljenje tipki za prilagođavanje rasporeda tipkovnice.

28. travanj 2024 03:01