Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Kineskinja u visokim potpeticama klečala među torbama kako bi prošla rendgen

15. Veljača 2018.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=9fbm8vobVCY

Žena u južnom dijelu Kine nije željela ostaviti svoju torbicu da prođe kroz sigurnosni rendgen na željezničkog postaji već se kroz uređaj uputila zajedno s njom.

Video snimka koja je odmah postala viralna nakon objavljivanja na platformi Pear Video, pokazuje djelatnika sigurnosnih službi koji očito govori ženi da i male ženske torbice moraju proći kroz uređaj.

“Putnici su upozoreni da takvo ponašanje nije samo zabranjeno već su rendgenske zrake iznimno štetne po ljudsko zdravlje”, pišu mediji.

Ona potom nestaje iz snimke, a pojavljuje se ponovno na izlasku iz skenera.

>>>Mudrim odabirom sjedala u zrakoplovu izbjegnite najveći udar turbulencija

Rendgenske slike pokazuju osobu u visokim petama kako kleči između torbi i drugih osobnih predmeta na traci koja prolazi kroz uređaj. Događaj se zbio u nedjelju u gradu Dongguanu a kineski mediji špekuliraju da je do njega došlo jer je putnica strahovala za svoj novac. Mnogi Kinezi vraćaju se kući na blagdane povodom kineske Nove godine, a često sa sobom nose godišnju ušteđevinu.

>>>Liburnia Hoteli ostvarili 9 posto više noćenja i dobit od 16,4 milijuna kuna

"Putnici su upozoreni da takvo ponašanje nije samo zabranjeno već su rendgenske zrake iznimno štetne po ljudsko zdravlje", pišu mediji.

19. travanj 2024 16:03