Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Najavljena nova serija ‘Stargate Origins‘

22. Srpanj 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=pnaEUhfMUKQ

Nadolazeća "Stargate" prequel serija obećava obožavateljima povratak na mjesto gdje je sve počelo s likom Catherine Langford, izvještava cnet.

Obožavatelji su na proslavi 20. godišnjice serije "Stargate SG-1" u San Diegu na Comic-Conu dobili posebno iznenađenje. MGM je upravo tamo objavio novu seriju "Stargate".

"Stargate Origins" je nova originalna digitalna serija koja ove jeseni debitira uz uslugu streaminga na MGM-u, pod nazivom Stargate Command. Nema riječi o tome hoće li ujedno i originalni film "Stargate" ili prethodni TV show "Stargate SG-1", "Stargate Atlantis" i "Stargate Universe" biti dostupni na Stargate Commandu.

>>>B.trek: News Bar i B.net lansirali prvi SF serijal na YouTubeu

"Stargate Origins", serija od 10 epizoda, prikazat će priču o Catherine Langford - kćeri arheologa dr. Paul Langford koji je 1928. godine otkrio drevna Zvjezdana vrata. Kao mlada djevojka, Catherine je uzela medaljon ‘Eye of Ra‘ iz arheološkog iskopa gdje joj je otac pronašao Zvjezdana vrata i nosila je ogrlicu cijeli svoj život.

Obožavatelji se mogu sjetiti da je mnogo kasnije u svom životu, Catherine angažirala arheologa i lingvista dr. Daniela Jacksona da prevede simbole otkrivene na portalu Zvjezdanih vrata u izvornom filmu iz 1994. godine. Catherine se nastavila pojavljivati ​​u različitim fazama svog života kroz različite epizode televizijskih emisija "Zvjezdana vrata".

Novu digitalnu seriju "Stargate Origins" napisat će Mark Ilvedson i Justin Michael Terry, a režirat će je Mercedes Bryce Morgan.

19. svibanj 2024 04:07