Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Robbie Williams na intenzivnoj bio prikopčan na ‘bezbroj cjevčica‘

17. Prosinac 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=9zmx0npSrCk

Robbie Williams otkrio je razloge zbog kojih je u rujnu ove godine otkazao dogovorene koncerte u Rusiji u sklopu turneje "Heavy Entertainment Show". Britanski pjevač proveo je sedam dana na odjelu intenzivne njege nakon što su mu liječnici pronašli neuobičajene promjene na mozgu.

>>>Recesija pogodila i britanske glazbene zvijezde

- Osjetio sam da nešto nije u redu prije koncerta u Zürichu u Švicarskoj. Utrnula mi je lijeva ruka, zaboljela me glava, počeo sam nekontrolirano sliniti i teško disati, jedva dolazio do daha. Nakon što me pregledao iza pozornice, liječnik je kazao kako ne smijem nastupati – izjavio je bivši član grupe Take That, a prenosi The Sun.

Uplašen zbog zdravstvenog stanja, 43-godišnji Williams je odletio u London, gdje je napravio sve potrebne pretrage. U bolnici  su mu dijagnosticirali neuobičajenu pojavu koja je nalikovala krvarenju u mozgu.

>>>Robbie Williams je ovu kalendarsku godinu htio završiti sa stilom

- Bio sam izvan sebe od straha. Odmah su me strpali u krevet i spojili na bezbroj cjevčica. Tih tjedan dana nisam smio vidjeti ni najužu obitelj. Bilo mi je jako teško bez supruge i djece – kazao je pjevač.

Robbie je u braku s 38-godišnjom glumicom Aydom Field s kojom ima petogodišnju kćer Theodoru Rose i trogodišnjeg sina Charltona Valentinea.

Nakon što su ga pustili na kućnu njegu, Williams se oporavljao dva mjeseca u vili u Los Angelesu, gdje ga je nemili događaj naveo da dobro razmisli o životu i odredi prioriteta. Zaključio je kako su briga o vlastitom tijelu i umu na prvom mjestu, pa je počeo vježbati jogu i pilates.

29. travanj 2024 15:46