Aktualno
StoryEditor

Vlasničke promjene u tvrtkama Jake Andabaka, Petra Graše, Ivana Brzovića…

05. Siječanj 2019.

Jako Andabak prenio je vlasništvo tvrtke SALVE REGINA-MARIJA BISTRICA d.o.o. iz Zagreba na tvrtku SUNCE PREMIUM d.o.o iz Zagreba. Suštinski se u upravljanju Bluesun hotelom ne mijenja ništa jer je Sunce premium u Andabakovom vlasništvu.

Petar Grašo postao je suvlasnik tvrtke GRAŠO - COMMERCE, d.o.o. iz Splita, uz dosad jedinog vlasnika Zorana Grašu, a novi suvlasnici su i Ksenija Dešković Jeličić i Stipe Jeličić. Istovremeno je Buga Grašo Radošević izašla iz uprave, pa je Petar Grašo kao direktor jedina osoba koja upravlja tvrtkom.

Ante Brzović novi je vlasnik i direktor tvrtke EURODIVA d.o.o. iz Sesveta umjesto Ivana Brzovića.

Umjesto varaždinskog odvjetnika Ognjena Uskokovića nova suvlasnica tvrtke SOLEX d.o.o. iz Varaždina je Ana Talan. Direktoru i suvlasniku Matiji Talanu pridružio se kao član uprave Jurica Cindori.

Goran Paun i njegova tvrtka NORMA d.o.o. iz Vukovara preuzeli su tvrtku GMK d.o.o. iz Petrijevaca od tvrtke GRADNJA OSIJEK d.o.o. i Josipa Karačića.

Krešimir Mandić i Nikola Lokmer novi su suvlasnici putničke agencije SUA SPONTE d.o.o. umjesto Craiga Michaela Sinovicha. Mandić je ostao na direktorskoj poziciji.

Agnieszka Izabela Ślazyk postala je suvlasnica tvrtke TOTO PHARMA d.o.o. iz Siska. Vlasništvo dijeli s dosad jedinim vlasnikom Daliborom Kovačićem, koji je ostao na mjestu direktora, a prokura je dodijeljena Sandri Kovačić.

Stjepan Varjačić izašao je iz suvlasništva u tvrtki MI-STAR d.o.o. iz Zagreba, pa je Mirko Starčić ostao jedini vlasnik. Opozvana je i prokura za Zvonimira Varjačića. U upravi je ostao Mario Starčić kao direktor, s prokuristicom Monikom Starčić.

Tvrtka ELLEGI S.A.S. DI LAURA FORNASIER&C novi je vlasnik tvrtke ZELENA BIO d.o.o. iz Poreča umjesto Lorenza Cuniala, koji je opozvan i s direktorske pozicije. Nova direktorica je Gianandrea Cunial.

Anto Katavić novi je vlasnik i direktor tvrtke HESLA d.o.o. iz Zagreba. Tvrtku i funkciju preuzeo je od Tomislava Borevkovića.

Austrijska tvrtka FAST PROCESING GmbH ušla je u suvlasništvo tvrtke RK INVEST d.o.o. iz Hlapičine (Mursko Središće). Dosadašnja jedina vlasnica Mateja Kralj sad je suvlasnica i ostala je na direktorskoj poziciji.

Slovenska tvrtka ALPLES INDUSTRIJA POHIŠTVA d.d. ušla je u vlasništvo tvrtke DALMADOM d.o.o. iz Dugopolja. Suvlasnici Drago Nizić i Ivana Milardović ostali su na dosadašnjim funkcijama direktora, odnosno prokuristice.

Darko Capan novi je vlasnik tvrtke ARHIV SERVIS d.o.o. iz Zagreba, koja je promijenila ime u ARHIVSERVIS d.o.o.. Dosadašnji vlasnik Tomislav Spajić ostao je na direktorskoj poziciji, ali sad zajedno s novim vlasnikom Capanom.

23. travanj 2024 01:57