Aktualno
StoryEditor

Vodeće financijske i konzultantske prakse za kvalitetno upravljanje i vrednovanje poduzeća

29. Siječanj 2019.

Financijska Akademija napredan je edukacijski program Mirakul Edukacijskog centra koji pokriva sva najvažnija područja financija - od managerskog računovodstva i planiranja, korporativnih financija, kontrolinga, do poznavanja računovodstva i poreza. Program je kreiran uz pomoć vodećih hrvatskih financijskih managera i konzultanata, a cilj mu je svim sadašnjim i budućim financijskim stručnjacima pružiti sveobuhvatna financijska znanja i nadogradnju njihovih postojećih znanja i poslovnog iskustva.

Polaznici će naučiti čitati, razumjeti i samostalno izraditi financijske izvještaje poduzeća, putem prezentacije modela i analiza koje zahtijevaju i primjenjuju banke i druge financijske institucije prilikom odobravanja kredita i kreditiranja pojedinih projekata. Kroz računovodstvenu, financijsku i analizu scenarija polaznici će se upoznati s različitim analitičkim sredstvima i tehnikama pomoću kojih se podatci iz financijskih izvještaja pretvaraju u upotrebljive informacije relevantne za kvalitetno upravljanje i vrednovanje stanja poduzeća, kao i dijagnosticiranje poslovnih problema i njihovo rješavanje. Polaznike će se informirati o metodama i alatima za procjenu vrijednosti poduzeća, analizu novčanih tokova, ocjenu profitabilnosti. Kako je za kvalitetan rad poduzeća neophodan dobar uvid u poslovne, odnosno managerske izvještaje, polaznici će se detaljno upoznati s važnošću kontrolinga.  Posebna pozornost usmjerit će se ka financijskom kontrolingu i svim njegovim funkcijama te time pokazati da je njegova uloga daleko šira od pukog izvještavanja (reporting).

Sva potrebna znanja i korisne metode i tehnike polaznici će moći svladati tijekom 7 modula programa:

MODUL 1: Analiza financijskih izvještaja

MODUL 2: Kako prepoznati i razumjeti računovodstvene manipulacije

MODUL 3: Upravljanje financijskim rizicima

MODUL 4: Procjena vrijednosti poduzeća

MODUL 5: Managersko računovodstvo u poslovnom upravljanju

MODUL 6: Managerski izvještaji iz kontrolinga

MODUL 7: IZBORNI: Izrada investicijske studije/planiranje i ocjena isplativosti investicije

U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije, a ako se prijavite i uplatite kotizaciju do 31. siječnja, ostvarujete AKCIJSKI POPUST od 15% koji se odnosi na redovne cijene programa. Svi redovni polaznici Financijske Akademije ostvaruju pravo na popust od 30% za izborni modul.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava-edukacijskih-programa ili poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

26. travanj 2024 20:24