Aktualno
StoryEditor

Želite li pisati rukopisom Lennona, Bowieja ili Cobaina? Sada to i možete!

11. Travanj 2018.

Jeste li ikada poželjeli da vam rukopis nalikuje onima vaših glazbenih heroja? Ako je odgovor potvrdan, svakako posjetite ovih dana pokrenutu stranicu Songwriters Font na kojoj možete skinuti i u fontove pretvoriti rukopise Johna Lennona, Kurta Cobaina, Sergea Gainsbourga, Leonarda Cohena i Davida Bowieja.

- Pišite pjesme i stihove poput onih koji vas inspiriraju. Ova stranica pokrenuta je kako bi inspirirala generacije glazbenika i tekstopisaca. Pisanje rukopisom velikana razvija maštu i nakratko vas približava najvećim autorima svih vremena, objasnili su pokretači čitavog projekta Nicolas Damiens i Julien Sens.

>>>Slomljena Cobainova gitara prodana za 100 000 dolara

Na njihovoj stranici tako uz svakog od navedenih stoji kratka biografija i opcija ‘download‘, nakon čega će riječi na vašem ekranu izgledati kao da su ih upravo ispisali frontmeni Beatlesa ili Nirvane.

Dakako, treba imati u vidu da bi rukopisi rock ikona, a samim time i sve što ste napisali, mogli biti prilično teški za dešifriranje onima koji ih čitaju.

>>>Animirani 4K Beatlesi vraćaju se u kina nakon pola stoljeća

Dodajmo i da spomenuta petorka predstavlja tek ‘prvu turu‘ pa će u narednim mjesecima ponuda Songwriters Fonta narasti za još nekoliko legendarnih glazbenih pokojnika.

18. travanj 2024 18:08