
The Westin Zagreb: Okusi mjeseca u restoranu Kaptol

Kaptol oduševljava posjetitelje profinjenim pristupom kulinarstvu, a sada stiže najnovija ponuda iz njihove kuhinje
The Westin Zagreb dugogodišnji je simbol udobnosti i vrhunskog smještaja, ali on je i mnogo više. Smješten u centru Zagreba, Westin je omiljena destinacija za ugodno druženje uz vrhunske zalogaje, a sinonim za vrhunsko zasigurno je restoran Kaptol. Predvođen višestruko nagrađivanim šefom kuhinje Tomislavom Hrubanom, Kaptol oduševljava posjetitelje profinjenim pristupom kulinarstvu.
Pažljivo osmišljeni recepti
Upravo stoga mogla bi vas oduševiti najnovija ponuda iz njihove kuhinje. Od svibnja u Kaptolu možete kušati posebnu ponudu sezonskih menija s tematskim okusom mjeseca. Očekuju vas sezonske namirnice iz lokalnog uzgoja i autentični i pažljivo osmišljeni recepti, jednako pažljivo pripemljeni i servirani. Zainteresirani? Evo i detalja.
Od svibnja do prosinca
Počinjemo s posvetom mediteranskoj kuhinji u svibnju, koju možete zasladiti jagodama i pjenušcem. Ususret ljetu lipanj ćete provesti uživajući u ljetnim predjelima i desertima te ribljim delicijama, a najtopliji dio godine proteći će u znaku ljetnih salata i laganih zalogaja uz neizostavne koktele. Rujan vas vodi u Zagorje, a listopad u Istru i Kvarner. Da upotpunite jesenski doživljaj, pobrinut će se jela s kestenjem i vrganjima. U studenom ćete se zagrijati vrućim domaćim štruklima, a godinu će zaokružiti tradicionalna božićna jela. Ispunite svaku sezonu svježim namirnicama i sjajnim okusima restorana Kaptol. U slast!