Konferencije i edukacije
StoryEditor

15. Dan velikih planova donosi odgovore: Kako se pripremiti za izazove u poslovnoj 2024.?

19. Rujan 2023.

Ljeto se polako primiče kraju, paklene vrućine, nadamo se, završile su svoje za ovu sezonu, no jesen će svakako biti vruća, sudeći po najavama tema i govornika na petnaestoj Liderovoj konferenciji Dan velikih planova, koja će se održati 27. rujna u hotelu Westin Zagreb.

S obzirom na sve gospodarske i političke okolnosti, divljanje inflacije te recesiju koja stiže, zanimljivih tema i osvrta na konferenciji sigurno neće nedostajati.

O njima ćemo doznati iz prve ruke od čelnih ljudi hrvatskoga gospodarstva i financijskog sektora koji će iznijeti svoja predviđanja za iduću godinu.

Okupljene će pozdravnim govorom u konferenciju uvesti Mihael Furjan, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednik Uprave Plive, nakon kojega krećemo s kratkim predavanjem o politici kamatnih stopa u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji u 2024. godini koje će održati guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović održat će izlaganje na temu „Globalni politički rizici i utjecaj na Republiku Hrvatsku“, a predstavnik Vlade RH reći će nam više o Vladinoj ekonomskoj politici u idućoj godini.

Dan velikih planova ugostit će i Phila Hemmingsa, višeg ekonomista Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), te Dana Bucșu, UniCreditova glavnog ekonomista za srednju i istočnu Europu.

Nakon uvodnih predavanja slijedi mnogo zanimljivih panela. Na prvome sudjeluju Igor Čičak iz Provectus Capital Partnersa, Ivan Čulo iz Hrvatske pošte, Gordan Kolak iz Končara te Zsuzsanna Ortutay iz Ine. Predsjednici uprava govorit će o izazovima koje donosi 2024. godina i kako se pripremiti na njih.

Nakon panela slijedi razgovor Liderova glavnog urednika Miodraga Šajatovića s jednim od najistaknutijih poduzetnika u RH, osnivačem, većinskim vlasnikom i predsjednikom Uprave Atlantic Grupe Emilom Tedeschijem.

Posljednji dio najočekivanije Liderove konferencije obilježit će paneli o upravljanju rizicima, ali i razvoju poslovanja. O upravljanju rizicima govorit će Stjepan Jagodin iz tvrtke Pinoy385, Medeja Lončar iz Siemensa Hrvatska,  Tomislav Miletić iz P&C Automobil Importa (Grupa Emil Frey) te Predrag Milinčić iz  Marsa Balkans.

Konferencija će završiti panelom o razvoju poslovanja na kojem će govoriti Zrinka Bokulić iz Aminessa, Roberto Kutić iz Infobipa, Marko Pipunić iz Žita te Željko Vučemil iz VMD grupe.

Ne propustite priliku za druženje s najuspješnijim poduzetnicima, prijavite se na vrijeme za sudjelovanje na 15. Danu velikih planova, koji se održava 27. rujna u Kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb. Više informacija možete pronaći na poveznici.

27. travanj 2024 12:56