Konferencijske vijesti
StoryEditor

Hrvatska i regija iz perspektive inozemnih investitora

15. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Adria Hotel Forum, u svom drugom izdanju, nastavlja s ciljem pokretanja diskusije unutar sektora, umrežavanja informacija i poticanja bržeg i kvalitetno usmjerenog razvoja hotelske industrije. Tema AHF 2014, koji će se održati 11.-13.veljače 2014.godine u hotelu Westin u Zagrebu je „Investicije i inovacije u hotelskoj industriji“.

Nulti dan, 11.veljače, sadržavat će samo popodnevni program gdje će biti organizirano niz edukacija. Jedna obuhvaća temu apliciranja projekata financiranih iz fondova EU, a edukaciju će održati tvrtka Eufondia, koja se već niz godina uspješno bavi ovom djelatnosti u Sloveniji.

Prvoga dana, 12.veljače, paneli će biti usmjereni na investicije - uz osvrt na stanje na tržištu i poziciju Hrvatske kao članice Europske unije te viđenje Hrvatske i regije iz perspektive inozemnih investitora.

Drugi dan, 13.veljače, okupit će i predstaviti potencijale ulaganja u inovacije kao model privlačenja novih tržišta i ostvarivanja nove ponude u svrhu podizanja kvalitete i ostvarivanja dodatne vrijednosti, kako za goste tako i za pružatelje usluga. U sklopu inovacija, predstavit će se mogućnosti u svim segmentima razvoja hotela, od dizajna i gradnje, preko prodaje i tehnologija do vrhunca svakog doživljaja: usluge.

U sklopu Foruma 2014 provode se i dva natječaja: ASIC (Adria Student Innovation Contest) na temu „Inovativni projekti/ modeli/ proizvodi koji će potaknuti produženje turističke sezone u Hrvatskoj“, te Menerga natječaj za bespovratnu subvenciju Zelenog energetskog rješenja za hotele u regiji Adriatic.

Adria Hotel Forum 2014 predstavlja internacionalni postav panelista, stručnjaka koji će iz svog polja djelovanja progovoriti o ovogodišnjoj temi.

Više informacija može se pronaći na: www.adria-forum.eu ili https://www.facebook.com/AdriaHotelForum?fref=ts

17. svibanj 2024 18:49