Konferencijske vijesti
StoryEditor

Josipović, Vrdoljak, Lalovac, Obersnel na skupu o novim investicijama

06. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Osijek će biti domaćin Liderova skupa 48 sati na kojem će o prilikama za nove investicije raspravljati više od 200 sudionika među kojima su 36 gradonačelnika, 7 zamjenika gradonačelnika i 11 pročelnika u gradskim upravama.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Ivo Josipović u četvrtak, 8. studenog, a sudjelovanje su potvrdili i ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, zamjenik ministra regionalnog razvoja Jakša Puljiz, zamjenik ministra financija Boris Lalovac, gradonačelnici Krešimir Bubalo, Vojko Obersnel, Dragutin Glavina, Ante Županović, Mladen Karlić, Dario Vasilić, dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević i niz drugih.

Ovogodišnji susret, koji traje do 9. studenog, nosi naslov ‘Prilike za nove investicije‘ čime se želi istaknuti da je sada vrijeme da svi zainteresirani partneri (gradonačelnici, načelnici, poduzetnici, predstavnici Vlade, zaposlenici javnih tvrtki…) krenu u realizaciju projekata koji mogu pokrenuti njihovu lokalnu zajednicu i učiniti je poželjnim mjestom za ulaganje, rad i život.

Na ovom susretu, jedinom koji okuplja toliki broj gradonačelnika, načelnika i drugih visokih predstavnika lokalne samouprave te istaknute poduzetnike, sudionike očekuje aktualan i brižno pripremljen program konferencije. Raspravljat će se o poreznim reformama i investicijama u gradove, partnerstvu poduzetnika i gradova, zelenom konceptu i energetski učinkovitim gradovima te razvoju hrvatskih regija i EU fondovima.

Više informacija i program možete pronaći OVDJE

28. travanj 2024 21:21