Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako prepoznati poslovnu priliku tamo gdje je drugi nisu uočili?

05. Svibanj 2016.

[gallery columns="5" ids="220644,220648,220649,220650,220651,220652,220653,220654,220657"]

- Prepoznati poslovnu priliku tamo gdje je drugi nisu uočili. Naći dio oceana gdje konkurencije još nema. To su razlozi zašto se treću godinu zaredom okupljamo na ovoj izuzetno uspješnoj konferenciji - izjavio je Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera prilikom otvaranja konferencije ’Kako uspjeti - Crni labud u plavom oceanu.

Šajatović je i dodao kako su sa ove konferencije dosada uvijek svi odlazili zadovoljni i prepuni pozitivne energije.

Ova Liderova konferencija namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima koji traže nove ideje, financijskim savjetnicima, analitičarima i investitorima koji traže plodno tlo za ulaganje kapitala, te naravno svima koji žele poslovati u korak s vremenom i promjenama koje ubrzani ritam današnjice donosi.

- Uspjeti kao poduzetnik u Hrvatskoj je moguće. Na vama je da se pokrenite, a na institucijama je da vam olakšaju taj put. Informirajte se o našim poticajima na web stranicama. Povežite se na ovoj konferenciji, energija i strast su nužnost u poslovnom uspjehu, a prvi korak je uvijek najteži – istaknuo je pri samom otvaranju konferencije Mario Antonić, pomoćnik ministra poduzetništva i obrta, te dodao kako su konkretne priče koji će okupljeni čuti na konferenciji puno važnije od pukih političkih priča.

Na konferenciji će kasnije nastupiti Davor Pavuna, čiji radni naslov prezentacije glasi ’Yes, we can do it!’, Josipa Majić će pričati o tome kako i kada tražiti investiciju, a osim njih prezentacije će imati i Irena Jolić Šimović (CEO Studia 5 consulting),  poslovni savjetnik Vedran Antoljak, te Darian Škarica (direktor tvrtke DivIT).

Na programu su i dva okrugla stola, te rasprava  Hrvoja Prpića i Borisa Turkića o tome treba li poslovati na domaćem ili inozemnom tržištu.

20. travanj 2024 11:58