Konferencijske vijesti
StoryEditor

Koje su porezne i financijske implikacije Zakona o stečaju potrošača

08. Veljača 2016.
Piše:
lider.media

Koje su porezne i financijske implikacije Zakona o stečaju potrošača jedna je od tema konferencije Osobne financije i osobni bankrot koju poslovni tjednik Lider i Visoko učilište Effectus organiziraju u četvrtak 11. veljače u Kraš Auditoriumu Zagreb.

Na konferenciji ćemo doznati kako će se u praksi provoditi zakon koji je na snagu stupio početkom godine te što o proceduri moraju znati odvjetnici, javni bilježnici, financijski i porezni savjetnici, banke i osiguravajuća društva te tvrtke s velikim potraživanjima prema građanima.

Na konferenciji će govoriti ekonomski analitičar Guste Santini, kroz pregled Zakona o stečaju potrošača provest će nas pravna stručnjakinja Renata Duka, a ovlašteni porezni savjetnik Ivan Idžojtić pričat će o poreznim i financijskim implikacijama Zakona o stečaju potrošača.

Konzul Šime Ivanjko o izazovima i problemima u provedbi Zakona govorit će iz međunarodne perspektive, konferenciju ćemo zaključiti panelom na temu osobnog bankrota u praksi, a završnu riječ dat će dekanica Effectusa Mira Lenardić.

Više o konferenciji saznajte na:  https://lider.media/osobne-financije-2016/

28. travanj 2024 06:57