Konferencijske vijesti
StoryEditor

Radionica Strateško povezivanje obiteljskih tvrtki 20. svibnja

19. Svibanj 2016.
Piše:
lider.media

Strateško povezivanje obiteljskih tvrtki naziv je radionice koju Lider 20. svibnja  u Forumu Zagreb organizira za članove Kluba obiteljskih tvrtki, a koju će održati partnerica u savjetničkoj tvrtki IMAP Ascendat Josipa Hren*.

Na radionici će se razgovarati o specifičnostima kod prodaje obiteljskih tvrtki, financijskom i pravnom pogledu na strateško partnerstvo, modelima strateškog partnerstva, manjinskim pravima i nalaženju strateškog partnera, uz primjere iz prakse.

Tako ćemo predstaviti case study prodaje obiteljske tvrtke strateškom partneru iz Njemačke (100 posto udjela), primjer prodaje 85 posto udjela u obiteljskoj tvrtki uz dogovor za prodaju ostatka udjela u bliskoj budućnost, a o prodaji manjinskog paketa razgovaramo jedan na jedan s Denisom Nemčevićem, direktorom Spider grupe.

*Josipa Hren partnerica je u IMAP Ascendant, vodećoj savjetničkoj kući za područje spajanja i preuzimanja (M&A) u regiji. Josipa je sudjelovala u više od 15 različitih M&A projekata u Hrvatskoj i Sloveniji, kako sa strane prodavatelja tako i sa strane preuzimača.

Za sve informacije o Klubu obiteljskih tvrtki obratite se na:

Manuela Tašler

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

01/6333-503

19. travanj 2024 21:06