Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Bašić sa čela Bobisa u Tommy 1992, suvlasnik Unikomerc-uvoza nije više direktor, Heksogen prenio dio imovine na Manang…

31. Siječanj 2022.
Petar Bašić

Krešimir Grančić je na mjestu predsjednika Uprave BOBISA zamijenio Petra Bašića, a Marko Čoh postao je novi član Uprave. Bašić je ušao u Upravu TOMMYJA 1992, koji i dalje vodi  Zoran Mamić, sad kao predsjednik Uprave.

Zvonimir Böhm napustio je direktorsku poziciju u UNIKOMERC-UVOZU, na kojoj je bio od 1998. Böhm je sa 16,58% dionica najveći dioničar matičnog UNIKOMERCA.

Odlukom skupštine HEKSOGENA prihvaćen je Ugovor o podjeli i preuzimanju s istodobnim prijenosom dijela imovine na postojeću tvrtku MANANG, a Maro Mjehović ušao je u MANANGOVU vlasničku strukturu. Sad obje tvrtke imaju iste suvlasnike, Mjehovića i Tomislava Krmeka.

ZAGREBAČKI HOLDING nastavlja s promjenama u podružnicama. Na čelu ČISTOĆE Davor Vić zamijenio je Juru Leku, a Matija Subašić-Maras na mjestu šefice AUTOBUSNOGA KOLODVORA zamijenila je Luku Grabušića.

Nakon što je prošle jeseni TRGOVINI KRK pripojen METSS, TRGOVINA KRK preuzela je i njegov suvlasnički udio u NARODNOME TRGOVAČKOM LANCU.

Patrick Stadaas više nije član NO-a GUMIIMPEXA – GUMI RECIKLAŽE I PROIZVODNJE.

Ivana Maričić prestala je biti članica Uprave MONTINGA, u kojoj je bila od 2018.

Ugovorom o podjeli s preuzimanjem tvrtka PETASON prenijela je dio imovine, obveza i pravnih odnosa na PETASON 1991.

Ukupno je 16 suvlasnika napustilo vlasničku strukturu MARINADE, koja ima još 16 suvlasnika.

Željka Prtorić opozvana je s mjesta prokuristice AMEC RIJEKATEKSTILA. Tvrtka je također ugasila svoju podružnicu u Kaštelu.

Damir Didić imenovan je novim prokuristom VIATORA umjesto Ive Pezo.

Dosadašnji predsjednik Uprave SELKA Hrvoje Duvnjak imenovan je direktorom, a Anti Knezoviću, koji je bio član Uprave, dodijeljena je prokura.

Dosadašnji prokurist HTP-a KORČULA Ivica Sulje imenovan je članom Uprave, a na mjestu prokurista zamijenio ga je Žarko Pecotić.

DOBAR PARTNER preuzeo je IRA-COMMERCE od Katarine Majić, koju su i u Upravi zamijenili direktori DOBROG PARTNERA, suvlasnik Boris Degoricija i Ivan Jakšić.

Nakon što se Martina Kovačić-Milić povukla iz vlasničke strukture GORA-METALA, Goran Kovačić ostao je jedini vlasnik, a Aleksandri Kovačić dodijeljena je prokura.

Tvrtka PRANGL promijenila je naziv u PRANGL HRVATSKA.

TPG LOGISTIKA preuzela je vlasništvo nad C. STEINWEGOM – TPG-om od TPG AGENTA.

Nakon što je FINA u lipnju prošle godine predala zahtjev za otvaranje stečajnog postupka nad tvrtkom KA-3 zbog neizvršenog plaćanja u ukupnom iznosu od 9,3 milijuna kuna, Josip Lončarić imenovan je privremenim stečajnim upraviteljem te je u roku od trideset danas dužan sudu podnijeti izvješće o tvrtkinu financijskom stanju.

Dosadašnji prokurist PLIN-PROJEKTA iz Nove Gradiške Božidar Đurković na direktorskoj poziciji zamijenio je Milana Vondráčeka.

Ana-Marija Bazina, Paula Jagar i Tamara Lachowski postale su nove partnerice u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU HANŽEKOVIĆ & PARTNERI.

Milan Rivić pridružio se Josipu Šimuneku na direktorskoj poziciji tvrtke HEW IVANEC.

Neven Hržić postao je novi član Uprave PONIKVE EKO OTOK KRK umjesto Ivice Plišića.

Christian Bauer prestao je biti direktor u GRAND CENTRU.

Dijana Lipovac postala je nova članica NO-a tvrtke MOSLAVINA.

PROSPERUS-INVEST postao je suvlasnikom IN TECHA, Marin Henjak imenovan je trećim članom njegove Uprave.

25. travanj 2024 20:00