Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Dodatna funkcija članice Uprave Zabe, Marton pripojio Velmar Martimexu, potvrđen predstečaj Aldi inženjeringa…

15. Prosinac 2021.
Tatjana Antolić Jasnić

Tatjana Antolić Jasnić, inače članica Uprave ZAGREBAČKE BANKE, postala je nova predsjednica NO-a ZAGREB NEKRETNINA umjesto Marca Lotteria.

Tvrtki INTERKAPITAL pripojena je tvrtka ICH. Tvrtke su povezane preko Daniela Nevidala, suvlasnika ICH-a, koji je ujedno i izvršni direktor Interkapitala. 

Marinko Ljubičić i Davor Katalinić novi su suvlasnici i prokuristi tvrtke OREON PRO i u vlasničkoj strukturi pridružili su se Tihomiru Mikincu i tvrtki AVIA Zorana Gopca, koji je i direktor. Inače, OREON PRO ima vlasnički udio u EURO ENERGO EKU kojem je Ljubičić prije bio suvlasnik, a sada je direktor, dok je Katalinić prokurist.

Tvrtki MARTIMEX pripojena je tvrtka VELMAR. Obje tvrtke su u vlasništvu Veljka Martona te imaju istu direktoricu Marisu Marton Mihaldinec.

Trgovački sud u Splitu potvrdio je predstečajni sporazum ALDI INŽENJERINGA s vjerovnicima koji su pristali na otpis 70 posto od 12,4 milijuna kuna potraživanja. Ostatak od 3,7 milijuna kuna bit će im isplaćen, nakon godine počeka, u mjesečnim ratama u idućih sedam godina, bez kamata. Najveći vjerovnici su direktor Ljubo Đula (5,8 milijuna kuna) i njegov ALDI PROJEKT (tri milijuna kuna).

Dosadašnji član Uprave MRAMORA Vladimir Katić preuzeo je vlasništvo od Slobodana Popovića i Mandalene Popović te postao i predsjednik Uprave. Slobodan Popović ostao je član Uprave, ali više nije direktor.

Alexander Picker postao je novi član NO-a SBERBANKA umjesto Dragutina Bohuša.

Goran Bokun izašao je iz vlasničke strukture ADVISERA EXPERT SOLUTIONSA.

Erna Legac i Mara Legac postale su nove prokuristice LIND-GRADA umjesto Nenada Bučara.

Gradimir Čolović postao je novi suvlasnik ENCONETA.

Lucia Anić Ivičić preuzela je vlasništvo tvrtke POLIESTER-BRAJDIĆ od Antuna Brajdića.

Tea Matijević, Filip Tomljanović, Mihovil Blažičko, Andreja Tropčić, Ana Mandić, Marko Prgomet, Marijo Mirosavljević, Ana Dubravec i Ivan Šagolj upisali su me među suvlasnike tvrtke TAJNIK. Tvrtka sada ima ukupno 49 suvlasnika.

Gordana Galov više nije članica Uprave tvrtke DOM IZGRADNJA.

Stanko Toth više nije prokurist STORM LOGA.

26. travanj 2024 09:27