Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Aluflexpacka novog, Marković preuzeo Euro Armko, promjene u nadzoru Državnih nekretnina…

23. Veljača 2022.
Igor Arbans i Johannes Steurer

Johannes Steurer imenovan je novim predsjednikom Uprave ALUFLEXPACKA NOVOG, inače je bio član Uprave od 2014. godine, i bio je šef financija, a na čelnoj poziciji zamijenio je Igora Arbanasa, koji je bio na čelu tvrtke posljednjih deset godina. Također, Vicku Kužetu, Nikoli Poropatu i Matku Vukušiću dodijeljena je prokura.

Milivoj Marković preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u EURO ARMKU od Željka Poldrugača.

PALIĆ INŽENJERING postao je jedini vlasnik CHROMOSA nakon što se tvrtka preoblikovala iz dioničkog društva u društvo s ograničenom odgovornošću. Također, ukinut je NO tvrtke, u kojem su bili Tatjana Šeremet, kao predsjednica Odbora, Dragutin Tršinski, kao njezin zamjenik, i član NO-a Mladen Vlahović.

Dosadašnji član NO-a VARKOMA Leonard Sekovanić postao je njegov predsjednik, a Milan Pavleković postao je novi član Odbora. Posljedica je to promjene na direktorskoj poziciju, koju je početkom prosinca prošle godine od Željka Bunića preuzeo dotadašnji predsjednik NO-a Bruno Ister.

Antonijo Petrina postao je novi član NO-a DRŽAVNIH NEKRETNINA umjesto Ivane Leko.

Tvrtka ALPHACHROM pripojila je NEOMEDICU.

Danko Holjević postao je novi predsjednik NO-a riječkoga komunalnog društva VODOVOD I KANALIZACIJA umjesto Ante Mađerića. Dosadašnji član Odbora Robert Maršanić postao je zamjenik predsjednika umjesto Ivice Peranića, koji je ostao član NO-a, a Luka Pajić se pridružio NO-u kao novi član umjesto Ivice Jovića.

Marko Stjepan Kovačić, koji je do sada bio prokurist tvrtke KOVA, na direktorskoj poziciji zamijenio je vlasnika Vjekoslava Kovačića, koji se povukao na poziciju prokurista.

Katarina Šiber Makar postala je predsjednica novoosnovanog NO-a MCS GRUPE, Denis Jašarević postao je njezin zamjenik, a Branko Šoštarić član Odbora.

Irvin Badurina više nije član Uprave EUROMODULA.

Vlasnik TELEKTRE Miran Kovaček povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru, a direktorom je imenovao Milu Štimca.

Nakon što je Aleksa Pivić od Molhama Kabbanija preuzela vlasništvo i direktorsku poziciju, tvrtka DOM TEKSTIL promijenila je naziv u ALEKSA TRADE.

Dosadašnjem članu Uprave BETONA – HRVACE Mladenu Jerkanu sada je dodijeljena prokura u tvrtki.

Sanja Krasnec napustila je partnerstvo u odvjetničkom društvu HRASTE & PARTNERI.

Jelena Baričević imenovana je novom direktoricom DANUVIUS MARINE umjesto Tomislava Paškvalina.

Ireni Matek dodijeljena je prokura u EWOPHARMI.

Otvoren je stečajni postupak nad tvrtkom LUKA GRADNJA u vlasništvu Luke Markića. Za stečajnog upravitelja imenovan je Zoran Subotić, a postupak je pokrenut na Finin prijedlog zbog 3,74 milijuna kuna duga. Ročište na kojem će se ispitati prijavljene tražbine najavljeno je za 10. svibnja.

Zlatko Mušović postao je jedini vlasnik MIAGRE nakon što su Antonija Mušović, Sabina Mušović i Alma Mušović prestale biti ovlaštenici na poslovnom udjelu pok. Alema Mušovića.

26. travanj 2024 01:22