Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasnički manevri u Kufner grupi, Ivanu Kosu drugi ‘v.d. mandat‘ na čelu Zračne luke Osijek, novi direktor Aurocentra Agram…

25. Studeni 2021.
Slaven Kufner 

Slaven Kufner ušao je u vlasničku strukturu KUFNER GRUPE umjesto svoje tvrtke KUFNER SPV, koja je pripojena matičnoj kompaniji. Također, Zlatko Kufner, Siniša Širac i Nenad Porges više nisu članovi NO-a, a Igor Poljanšek imenovan je direktorom tvrtke.

Ivica Huzjak novi je član NO-a HEP-a PROIZVODNJE umjesto Zvonka Mrduljaša.

Robert Domić novi je direktor AUTOCENTRA AGRAM umjesto Gordija Ljubetića.

Ivan Kos dobio je novi šestomjesečni mandat v. d.-a na poziciji direktora ZRAČNE LUKE OSIJEK.

Tvrtki TEMPUS PROJEKT pripojena je tvrtka ADRIA WOOD INDUSTRIES. Tvrtke dijele istog vlasnika, Damira Tkalčića, nakon što je Bojan Morić Milovanović prestao biti vlasnik i direktor ADRIA WOOD INDUSTRIESA.

Horst Greisinger postao je novi direktor tvrtki BAUHAUS NEKRETNINA – RIJEKA i NEKRETNINE ZAGREB – BUZIN, a na obje pozicije zamijenio je Andreasa Burgera. Greisinger je trenutačno također direktor tvrtki VARAŽDINSKE NEKRETNINE, BAUHAUS NEKRETNINE – ZAGREB, NEKRETNINE ZADAR i NEKRETNINE SPLIT. Sve tvrtke dijele zajedničkog vlasnika – BAUHAUS.

Barbara Gadža nova je članica NO-a šibenske tvrtke IZGRADNJA.

Armido Gerometta više nije na poziciji člana Uprave tvrtke MONTRAKER.

Stanko Blažanović, koji je inače član Uprave FILMSKIH RADOSTI i direktor u tvrtkama AMBASADA FILM, LOCATIONS RENTAL i ESL INSTALACIJE, postao je novi član Uprave AMBASADE STUDIJA.

Zoran Grbić novi je direktor BIOMINA. Na toj je poziciji zamijenio Zdravka Bihara

Tomislav Raič postao je novi član NO-a tvrtke SANITAT DUBROVNIK nakon Mihaele Mikulandre.

Manuel Marković novi je član NO-a križevačke tvrtke GRAD-KOM nakon Krunoslava Medača.

Nakon smrti osnivača ASISTENTA Gorana Valenčića tvrtku je vlasnički preuzela njegova supruga Gordana Valenčić. Sjedište je preselila iz Zagreba u Poreč i sina Milana Valenčića imenovala je u Upravu, gdje se pridružio sestri, Mariji Valenčić, koja kao direktorica vodi tu obiteljsku tvrtku od 2018.

Mladen Beljo ostao je jedini vlasnik TENACO GRUPE nakon što je Mislav Tadić izišao iz vlasničke strukture.

Ante Todorić, Martina Brzić, Ivan Šimić, Ana Marija Cvilinder Škegro, Breda Ivanović i Neven Habunek novi su partneri u tvrtki PWC SERVICES, a iz partnerstva su izišli Marko Marušić, Damir Kecko, Perica Baškarić, Ivana Hobolić i Manuel Brković.

29. travanj 2024 10:05