Lidertrend
StoryEditor

BestSecret - odjeća poznatih brendova po nižim cijenama

05. Studeni 2020.

Grafički uzorak na kaputima, sakoima i hlačama, ista boja ili više nijansi iste boje (‘ton on ton’) na različitim odjevnim predmetima odjednom, pletene veste ili one od kašmira, neizbježne kožne jakne u svim smeđim tonovima od tamnih preko karamele do boje pijeska ove jeseni obvezna su domaća zadaća za sve ljubitelje mode. Jesenski modni trendovi zapljusnuli su nas očito u svoj svojoj raskoši svjedočeći koliko je jesen bogata novom modnom ponudom. A kako bi se lakše moglo doći do novih jesenskih ‘krpica’, internetska modna zajednica BestSecret na jednome mjestu nudi odjeću, obuću i trendi dodatke za cijelu obitelj. Više od 3000 vrhunskih konfekcijskih i luksuznih marki nadohvat su ruke uz pomoć nekoliko klikova.

Jednostavna kupnja

Web shop je izrađen suvremeno tako da se može lako pretraživati ponudu, razvrstanu pregledno i pomno. Ujedno, BestSecret pruža sadržaj prilagođen željama svojih članica/ova što također olakšava pretraživanje i odabir. Preko ove poveznice postanite članicom/om BestSecreta i osigurajte kupnju proizvoda poznatih brendova po nižim cijenama do 80 posto.

Kupnja se može obaviti preko prijenosnog i stolnog računala, tableta te pametnih telefona uz pomoć BestSecret aplikacije za iPhone uređaje dostupne preko App Storea te za Androide preko Google Playa. Kada se obavi kupnja, roba brzo dolazi na kućnu adresu obzirom da se svi proizvodi nalaze na skladištu čime je isporuka pojednostavljena.

Ako proizvod ne odgovara iz nekog razloga, BestSecret bez ikakvih teškoća omogućuje da se proizvod besplatno vrati. Vjernim članovima zajednice koji često kupuju i preporučuju BestSecret svojim prijateljima i poznanicima, omogućene su dodatne posebne pogodnosti koje svakim korakom postaju sve bolje i primamljivije. Prijavite se ovdje kako bi mogli kupovati dizajnerska robu po sniženim cijenama do 80 posto.

ZA NJU

Prohladni jesenji dani kao stvoreni su za duge tople veste koje je poželjno upariti s udobnom i mekanom haljinom dužine do gležnja. Uz pletivo, dvije nijanse sive ili neke druge boje modni su zakon ove jeseni jer se nosi ‘ton on ton’, dok je karirani kaput s hlačama širokih nogavica koje sa strane imaju crtu te djeluju sportski, svakako izazov za one hrabrije. U neodoljivom ‘kožnjaku’ s istim takvim hlačama primjetljivost neće nimalo izostati što se može reći i za crni baloner te zvonolike hlače. Strogost, pak, poslovnog stila može se razbiti ne samo različitim nijansama iste boje već i uzrocima, posebice kariranim, nezamjenjivim ove sezone. Pun pogodak je pri tome i kratka bunda tople smeđe boje te odijelo u svijetlijem smeđem izdanju.

ZA NJEGA

Tenisice su ove jeseni stalno prisutan modni detalj uz mušku odjeću. Uglavnom se radi o bijelim tenisicama koje zbog boje dolaze do izražaja, naglašavajući tako razliku u odnosu na ostatak odjeće. Tenisice prate baš svaki muški modni izričaj od opuštenog i sportskog do ozbiljnijeg poslovnog bez obzira jesu li to karirani ili kaputi sivih nijansi, odijela, baloneri boje pijeska ili jesenske i zimske vjetrovke.   

Pristup samo uz pozivnicu

Lacoste, Puma, Adidas, Balenciaga, Michael Kors, Karl Lagerfeld, Fendi, Escada, MaxMara i Chloe, samo su neke od ponuđenih modnih marki na stranicama najveće internetske trgovine u Europi koja je osnovana 2007. godine. Proizvode je moguće kupiti uz nevjerojatne popuste od 20 do 80 posto kroz cijelu godinu i očito je da se ovakva prilika jednostavno ne može propustiti. Uz raznovrstan izbor svatko može naći nešto za sebe i u svakoj prilici zasjati u punom svjetlu. Poslovno, sportski, svakodnevno, high street, opušteno ili svečano - doista nije važno o kakvoj se prigodi radi, jer se u bogatoj ponudi proizvoda zbilja može naći rješenje za sve.

Svakodnevno se nudi 500 novih proizvoda, no web stranici se može pristupiti samo uz pozivnicu nekoga tko je već član ove velike modne zajednice. Kada se izda određeni broj pozivnica otvara se lista čekanja, tako da kada se dobije pozivnica ne treba tratiti vrijeme, već što prije postati članicom/članom ove ekskluzivne modne zajednice  u kojoj je članstvo besplatno. Liderovim čitateljicama/ma omogućene su snižene cijene do 80 posto preko posebne pozivnice za članstvo na poveznici.

24. travanj 2024 12:07