Lidertrend
StoryEditor

Filmsko partnerstvo: Oreo lansira ograničenu seriju Batman keksa

16. Veljača 2022.
Fanovi moći će kupiti pakiranje inspirirano mračnim Gotham Cityijem te poznate kekse s utisnutim reljefom, siluetom legendarnog Batmana

Uoči premijere još jednog nastavka popularnog filma o DC-ijevom superheroju - Batmanu kojeg će ovaj put igrati Robert Pattison, popularni brend keksa OREO sklopio je partnerstvo s Warner Brosom i lansirao ograničenu liniju Batman proizvoda. Fanovi moći će kupiti pakiranje inspirirano mračnim Gotham Cityijem te poznate kekse s utisnutim reljefom, siluetom legendarnog Batmana. Također, registriraju li se na službenu stranicu OREA i ukucaju broj računa, moći će osvojiti dnevne i tjedne nagrade, ali ući u konkurenciju za glavnu nagradu – put u London koji uključuje avanturistički Batman dan (vožnju Batmobilom, večeru u DC tematskom restoranu i dva noćenja u hotelu s 4 zvjezdice).

Velika očekivanja

- OREO voli iznenaditi svoje obožavatelje uzbudljivim partnerstvima kakvo je i s Warner Bros kompanijom - izjavila je Kjara Misio, brand direktorica za OREO za Europu i dodala da su dosad već lansirali ograničene serije u suradnji s animiranim hitom Malci (ljeto 2021.) i megazvijezdom Lady Gagom (siječanj 2021.).

Inače, Batman u kina stiže početkom ožujka, a o tome koliko mu se fanovi raduju svjedoči podatak da je trailer u samo dva dana pogledalo preko 19 milijuna ljudi. U novom nastavku čije je snimanje zbog pandemije u jednom trenutku obustavljeno, ulogu Batmana po prvi put će igrati ljubimac mlađe generacije Robert Pattison, dok će odijelo Žene mačke (Catwoman) odjenuti glumica Zoe Kravitz. Ako je suditi prema traileru, redatelj Matt Reeves ostao je vjeran mračnom tonu kojeg je postavio njegov prethodnik, redatelj Christopher Nolan.

14. svibanj 2024 16:20