Lidertrend
StoryEditor

Kim Kardashian West odijeva ženski američki tim na Olimpijskim igrama u Tokiju

29. Lipanj 2021.
Kim Kardashian West
Medijska je zvijezda Skims lansirala prije dvije godine, a u travnju 2021. vrijednost kompanije procijenjena je na 1,6 milijardi dolara

Milijarderka i jedna od najpopularnijih medijskih zvijezda, Kim Kardashian West ubola je još jedan sjajan posao. Kako je u ponedjeljak objavila na svom Instagram profilu, donje rublje, pidžame i loungewear njenog brenda Skims nosit će američki tim sportašica na Olimpijskim igrama u Tokiju. Kardashian je, kako tvrdi, oduvijek bila impresionirana snagom i energijom natjecatelja, a o detaljima tog čuvenog sportskog natjecanja govorio joj je očuh, uspješni triatlonac i osvajač zlatne medalje Caitylin (Bruce) Jenner.

Nos za biznis

Za ovu prigodu, tim iz brenda Skims osmislio je specijalnu kolekciju koja sadrži komade prepoznatljivog, minimalističkog dizajna ukrašene američkom zastavom i logotipom američkog tima. Kao zaštitna lica te kolekcije koja garantira udobnost pojavljuju se paraolimpijka Scout Basset, nogometašica Alex Morgan, plivačica Haley Anderson i atletičarka Dalilah Muhammad. Čitav će tim kolekciju, naravno, dobiti besplatno, a potrošačima će biti dostupna na dan otvaranja Olimpijade 23. srpnja.

Kako prenosi Forbes, Kardashian West Skims je lansirala prije dvije godine, a u travnju 2021. vrijednost kompanije procijenjena je na 1,6 milijardi dolara i to nakon što je prikupila 154 milijuna dolara dodatnih investicija. Kardashian West, zajedno sa suvlasnikom Jens Gredeom drži većinski udjel.

Osim Skimsa, medijska zvijezda drži 75 posto udjela u kozmetičkoj kompaniji KKW Beauty čija je vrijednost, nakon što je 20 posto preuzeo Coty, procijenjena na milijardu dolara. Ostatak njenog bogatstva dolazi od sponzorskih i televizijskih ugovora.

Talentirana biznismenka nije jedina milijarderka koja odijeva američki olimpijski tim. Ralph Lauren čije je bogatstvo procijenjeno na devet milijardi dolara, dizajnira za Team USA od 2008., a s tom će tradicijom nastaviti i ove godine na ceremoniji otvaranja i zatvaranja Igara u Tokiju.

16. travanj 2024 08:33