Lidertrend
StoryEditor

Ledo vraća obožavani sladoled - Ledolina

09. Prosinac 2021.
Ledolina se vraća u obliku ledene torte s prepoznatljivim okusom čokolade i burbon vanilije te prošarana preljevom od višnje

Na spomen sladoleda Ledolina mnogima se vraćaju uspomene iz djetinjstva ili zasvira čuvena pjesmica s reklame. Nostalgičnim je kupcima koji nikako da prežale što je kompanija povukla Ledolinu iz prodaje, Ledo pripremio blagdansko iznenađenje te je u frižidere odlučio vratiti s istim okusom, ali u novom ruhu. Naime, Ledolina se vraća u obliku ledene torte s prepoznatljivim okusom čokolade i burbon vanilije te prošarana preljevom od višnje.

Okus iz djetinjstva

Kako je u priopćenju izjavio senior brend menadžer iz Leda, Krunoslav Stančić, u kompaniji su slušali želje potrošača i odlučili im pripremiti blagdansko iznenađenje.

- Neodoljiv okus iz davnina i nakon više od 20 godina donosi nezaboravna Ledolina, uz onaj isti prepoznatljiv okus koji se dobro pamti i koji se toliko puta pokušalo dočarati brojnim generacijama. Sada u originalnom okusu Ledoline mogu po prvi put uživati i mlađe generacije naših potrošača te tako otkriti što je to toliko posebno u ovom desertu u kojem su uživali njihovi roditelji, bake i djedovi – kazao je Stančić.

26. travanj 2024 13:33