Lidertrend
StoryEditor

[Video] Dacia Duster Extreme dostupna i u Hrvatskoj

30. Siječanj 2022.
Dacia Duster Extreme

Na domaćem tržištu automobila odnedavno je dostupna nova ograničena serija Dacie Duster Extreme koja dolazi s bogatom opremom, izborom između tri motora i dva mjenjača te pogonom na prednje ili na sve kotače. Robusnim stilom i narančastim detaljima te umetcima na karoseriji i u interijeru novi Duster ne prolazi nezamijećeno.

Posebni narančasti umetci koji donose svojevrsnu opuštenost na prednjoj su maski, kućištima retrovizora, krovnim nosačima i vratima prtljažnika, a u unutrašnjosti krase šavove sjedala, obloge vrata te podnožje središnje konzole. Novi Duster Extreme dostupan je domaćim kupcima u tri varijante: izvedba ECO-G 100 dolazi s ugrađenim tvorničkim plinom kombinaciji s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem, a tu su i 1,3-litreni turbobenzinac sa 150 KS koji stiže uparen s automatskim EDC mjenjačem te dizelska opcija motora snage od 115 KS s ručnim mjenjačem i pogonom na sva četiri kotača.

Cijena za model s plinom iznosi 136.900 kuna, benzinac stoji 169.400 kuna, a za dizelsku varijantu morat će se izdvojiti 175.400 kuna. 

25. travanj 2024 13:33