Studentski Lider klub
StoryEditor

Razmijeni se! na Međunarodnom sajmu mobilnosti EFZG-a

10. Siječanj 2018.

Želite upoznati nove ljude, kulturu i običaje? Zanima vas kako je studirati na drugom sveučilištu ili fakultetu? Odlučili ste se provesti semestar ili godinu u drugoj zemlji, a niste sigurni koju odabrati ili kako ćete se snaći. Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu za svoje studente organizira Međunarodni sajam mobilnosti 2018. - Razmijeni se! koji će se održati u četvrtak 18. siječnja 2018. na fakultetu.

Uz zanimljiv program koji obuhvaća predavanja te razgovore i predstavljanje preko 100 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu za studijski boravak, na sajmu će se moći družiti i s bivšim studentima EFZG-a Tomislavom Perkom i Lukom Bulićem.

PROGRAM: 10:00 - 11:30 – Kongresna dvorana  predstavljanje ERASMUS+ i drugih vrsta stipendija  predavanje Tomislava Perka, poznatog globtrottera koji će približiti putovanja iz različitih perspektiva 12:00 -13:30 – KEFA  ERASMUS+ KEFA KAFÉ s Lukom Bulićem, koji će razgovarati s bivšim stipendistima koji su iskusili razmjenu u zanimljivim zemljama. 10:00 – 14:00 - predvorje Kongresne dvorane i u Chillin‘ zona  EFZG International Mobility Fair: posjetite štandove s promotivnim materijalima partnerskih institucija i EFZG studentima prezenterima te upoznajte kolege koji su bili na razmjeni i saznajte iz prve ruke sve važne informacije. Predstavit će se i Sveučilište u Zagrebu sa svojim bilateralnim stipendijama.

17. travanj 2024 13:20