Studentski Lider klub
StoryEditor

Studentska udruga SUPEUS organizira konferenciju Budućnost ugodnog stanovanja – BUS 2022

04. Ožujak 2022.

SUPEUS – Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje – interdisciplinarna je udruga studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. Jedan od najvećih projekta Udruge je Budućnost ugodnog stanovanja BUS. Riječ je o besplatnoj stručnoj konferenciji za studente i sve one koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

Jedanaesta po redu konferencija za studente 'BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja' održava se u subotu, 12. ožujka 2022. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 9 sati.

Na ovogodišnjoj konferenciji pod temom 'Vizije budućnosti', tijekom cjelodnevnih predavanja će studenti, profesori i stručnjaci podijeliti svoje vizije budućih gradova i tehnologije te ideje i kreativna inženjerska rješenja koja se mogu koristiti pri projektiranju i gradnji. Tijekom jednodnevnog seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima istih.

Više informacija o radu Udruge možete pronaći na službenoj stranici i društvenim mrežama, a dodatne informacije o ovogodišnjoj konferenciji na službenoj web stranici projekta: SUPEUS | Konferencija BUS i službenom događaju BUS 2022 | VIZIJE BUDUĆNOSTI | Facebook.

24. travanj 2024 23:08