Ukratko
StoryEditor

25 godina Zvona cateringa: Obiteljska priča o ljubavi i hrani

25. Studeni 2019.
25 GODINA ZVONA CATERINGAfoto Petar Santini
Sjajna proslava četvrt stoljeća uspješnoga rada Zvona cateringa okupila prijatelje, gastro znalce i ljubitelje dobre hrane

Velika proslava 25 godina postojanja i uspješnoga rada Zvona cateringa okupila je u četvrtak u zagrebačkoj Laubi brojne prijatelje i poslovne partnere ove obiteljske tvrtke poznate po ukusnoj i lijepoj hrani te vrhunskoj usluzi. U predivnom ambijentu koji odiše umjetnošću, gosti su uživali u veličanstveno serviranim i savršeno ukusnim delicijama, a koje su za ovu večer slavljenici pripremili s posebno puno ljubavi i truda i još više mašte i kulinarskog umijeća.

Sjajna proslava četvrt stoljeća uspješnoga rada zagrebačkog Zvona cateringa u Laubu je privukla neke od najboljih hrvatskih chefova, ljubitelje dobre hrane, novinare, gastro blogere, ugledne klijente iz poslovnih krugova i brojne poznate Hrvate.

Jela ukusna i više od onog koliko su lijepa, nizala su se u nepreglednim sljedovima. Bogato serviranim delicijama zanosnog okusa oduševili su sve okupljene.

U ovoj uzbudljivoj večeri goste su dočekale i glazbene poslastice. Glazbena diva Nina Badrić otpjevala je svoje najveće hitove, a dobru atmosferu su zagrijali Ante Gelo s bendom u kojem su nastupili Iva Ajduković i Alen Đuras.

Gosti su se odlično zabavili, a uzvanici su, uz šarmantnu uslugu, pohvalili i  predivan izbor vina i koktela koji su se savršeno sljubljivali uz božanstvenu hranu. Pažnju su plijenili i raskošno dekorirani stolovi koji su izgledali gotovo nestvarno.

Obiteljski stol

Zvona catering  su prije četvrt stoljeća pokrenuli supružnici Đurđa i Ivan Protić.

Đurđa je, uz talent za kuhanje i kombiniranje namirnica, oduvijek gajila i veliku ljubav prema maštovito pripremljenoj i prezentiranoj hrani. Stoga ne čudi da su se kod pokretanja vlastitog posla odlučili baš za gastronomiju.

S njima su od samih početaka poslovanja u sve bila uključena i njihova djeca, sada već odrasli ljudi, Lorenka i Jurica pa ne čudi da je druga generacija ove obitelji s takvom lakoćom preuzela vođenje poduzeća. Uz njih sada stasa i treća generacija ove vrijedne obitelji, svakodnevno gledajući svoje roditelje kako stvaraju nešto veliko.

- Kada smo prije 25 godina pokretali posao, sanjali smo ovaj dan i zato smo danas presretni. Iza četvrt stoljeća uspješnog poslovanja uvijek i bez iznimke stoji jako puno rada, truda i odricanja. I mi smo se trudili, radili, sanjali i uvijek davali sve od sebe, a tako smo odgajali i svoju djecu. Ali vrijedilo je. Predivan je osjećaj znati da se radom, uz puno ljubavi koja vas gura naprijed, mogu postići velike stvari - izjavila je Đurđica Protić, osnivačica Zvona cateringa.

Tradicija susreće vrhunsku gastronomiju

Zvona catering u svom portfelju čuva preko milijun predivnih trenutaka za pamćenje. Impozantna je to brojka događanja na kojima su servirali najbolju moguću hranu i pružili vrhunsku uslugu. 1800 domjenaka i 100.000 uzvanika godišnje, jasno govori o kakvom se bogatom iskustvu, vrhunskoj kvaliteti i tradiciji radi. Uz sve to, 60 sjajnih zaposlenika Zvona cateringa krasi predivna osobina - uvijek ćete ih prepoznati po ljubaznosti i vedrini duha.

Danas se u Zvona cateringu susreću duga obiteljska kulinarska tradicija i napredne svjetske kulinarske tehnike, stvarajući hrabre vizije rasta. Cijela obitelj je snažno povezana, ali i predana učenju, razvijanju kompetencija i širenju na područja gdje njihovi talenti i talenti njihovih sjajnih djelatnika mogu doći do izražaja. U poslu ih vodi ljubav i silna želja da svaki posao odrade još bolje nego onaj prethodni i da su događanja na kojima oni brinu o hrani uvijek jedna od onih najboljih na kojima ste ikada bili.                       

Ova obiteljska priča s najljepšim okusom nostalgije grije oko srca, a predani rad i silan trud koji ulažu garantira da će zajedno nastaviti ispisivati stranice hrvatske gastro povijesti. Autentičnu i šarmantnu povijest, onu koja se ne boji hrabrog pionirskog rada i pomicanja granica, novih svjetskih kulinarskih tehnika i dobrih starih uspomena na nedjeljni obiteljski stol koji nas sve povezuje.

27. travanj 2024 22:13