Ukratko
StoryEditor

Agency04 nastavlja rasti, sada traže voditelja financija!

22. Ožujak 2021.
foto Pixsell

Višestruko proglašavana jednom od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi i jednom od 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji, Agency04 je tvrtka koja isporučuje kompleksna softverska rješenja po cijelom svijetu.

Danas ih je zaposleno 100-tinjak u timu i još uvijek se osjećaju startup agencijom. Rast s EU i USA projektima se nastavlja i trenutno potražuju još 15 različitih profila zaposlenika da im se priključe ovog trena.

U tvrtci kažu da su njihov fokus high-tech proizvodi, a ne brza rješenja. Zato im vjeruju zvučni klijenti, među kojima su vodeći Scale-upi u tech svijetu ili velike enterprise kompanije s milijardama eura prometa.

Neki od projekata i klijenata s kojima se mogu pohvaliti u Agency04 su Strabag, Atrify, Digital.ai, Amplexor, StackState i mnoga druga zvučna imena. Kada pričamo o projektima, gotovo uvijek je riječ o duljim suradnjama, koje traju i do nekoliko godina, a na proizvodima rade timovi od 3 do 15 članova s visokom razinom odgovornosti i tehničke slobode.

Traže voditelja financija

Zbog velikog rasta i razvoja u Agency04 odlučili su se zaposliti voditelja financija (Head of finance), koji će biti zadužen za organizaciju, nadgledanje i razvoj aktivnosti tvrtke u područjima financija, računovodstva, poslovnog analiziranja i planiranja, a s vremenom će i proširivati svoj tim.

Uz to, pružat će višem managementu odgovarajuće financijske informacije, a za navedenu poziciju Head of finance možete se prijaviti OVDJE.

Pametni tjedan ili Full-Remote

Ured im je ove godine porastao sa 660m2 na 1200m2 i ostao u centru Zagreba. Kažu da ne vole open-space i da projektne sobe povećavaju efikasnost komunikacije pa su tako s arhitektima i dizajnirali svoj novi dom.

Ipak, nisu u uredu svaki radni dan i pokušavaju omogućiti bolji balans uredskog i kućnog vremena. U okolnostima kada nema posebnih epidemioloških mjera, organiziraju svoj radni tjedan simetrično. Ponedjeljkom i petkom, dolazak u ured nije obavezan. Srijedom su svi u uredu, a utorkom i četvrtkom samo oni koji žive u Zagrebu i imaju kratko putovanje do posla. S time su dobili predvidljivi Pametni tjedan pa ljudi uvijek mogu planirati duge vikende za boravak van Zagreba.

Kolegice i kolege koji nisu blizu jednog od ureda rade potpuno u remote modelu pa se za sve pozicije možete se prijaviti i iz bilo kojeg drugog dijela Hrvatske.

Sve benefite rada u Agency04 možete pročitati ovdje.

Uskoro novi ured u Splitu i mogućnost relokacije

Uz novi ured u Zagrebu te novootvoreni ured u Njemačkoj, do ljeta bi se trebao otvoriti i ured u Splitu, a u planu je još jedan Hrvatski ured. Koji kažu, trenutno će ostati tajna.

Upravo zbog toga su i otvorene pozicije za zapošljavanje u Splitu, a za sve one kolegice i kolege koji nisu iz Hrvatske a htjeli bi doseliti u Zagreb ili Split - pomažu s relokacijom.
 
Trenutno je otvoreno još 15 pozicija za zapošljavanje, a pogledati ih možete OVDJE.

25. travanj 2024 20:05