Ukratko
StoryEditor

Bezbrižna putovanja uz aplikaciju Na putu

14. Srpanj 2020.
Petrol Aplikacija Na putu.
Siguran put do odredišta uz Petrol

Užurbani način života i nedostatak vremena često nam ne dopuštaju uživati u planiranju stvari koje volimo, primjerice odlaske na putovanja. Dinamičnim razvojem mobilne tehnologije, koja je postala sastavni dio našeg života, većinu stvari počeli smo obavljati pomoću mobilnih aplikacija.

Važnost mobilnih aplikacija u poslovnom svijetu prepoznao je i Petrol. Kako bi svojim kupcima osigurali bezbrižno i što jednostavnije putovanje, uz vrhunsku kvalitetu goriva i brojne druge usluge u trgovinama, kao jedinstvenim dijelom ponude Petrol benzinskih postaja, pokrenuli su i mobilnu aplikaciju Na putu, kojom možete plaćati gorivo iz udobnosti svog automobila.

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu s potrebama i željama kupaca, točenje goriva na jednoj od 110 benzinskih postaja  Petrola sada je još brže i jednostavnije. Sve što trebate napraviti je skenirati QR kod na agregatu, potvrditi mjesto točenja, odabrati vrstu plaćanja (Visa ili Mastercard kartica), natočiti gorivo te provjeriti uspješnost plaćanja i preuzeti račun. 

Aplikaciju Na putu preuzmite iz internetske trgovine Google Play za Android mobilne telefone ili App Store za IOS, registrirajte korisničkim računom i uživajte u pogodnostima Petrola; gorivo plaćajte iz udobnosti svog automobila.

Isplati se koristiti usluge Petrol benzinskih postaja! Više o Petrolu i svim uslugama koje nude Petrol benzinske postaje pronađite OVDJE.

19. travanj 2024 20:43