Ukratko
StoryEditor

Bitcoin mjenjačnica i EXC grupacija omogućavaju kupoprodaju kriptovaluta na 67 fizičkih lokacija u 25 hrvatskih gradova

30. Rujan 2021.
Bitcoin ETF

Usluga kupovina kriptovaluta putem servisa Bitcoin mjenjačnice na fizičkim lokacijama partnera donedavno je bila dostupna u 56 Crypto center poslovnica Hrvatske pošte diljem Hrvatske te u 10 partnerskih mjenjačnica (In Kapital, Lira i Malega).

Od 15. rujna 2021. suradnjom Bitcoin mjenjačnice i EXC - Exclusive change grupacije kupoprodaja kriptovaluta omogućena je na još 67 lokacija u 25 hrvatskih gradova - u svim EXC poslovnicama.

Electrocoin, matična tvrtka Bitcoin mjenjačnice, ulaže velike napore kako bi korištenje kriptovaluta omogućila ne samo kripto entuzijastima, već i široj populaciji.

Partnerstvo najveće hrvatske kripto mjenjačnice i EXC-a važan je korak u realizaciji Electrocoinove misije. Svojim rješenjima i strateškim partnerstvima Electrocoin pojednostavljuje proces kupovine i korištenja kriptovaluta u svim vrstama transakcija, ubrzavajući i olakšavajući proces usvajanja kriptovaluta u svakodnevnom životu i poslovanju.

EXC - Exclusive Change grupacija već 30 godina uspješno posluje u Europi. Osnovna djelatnost 400 poslovnica u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini je pružanje financijskih usluga.

Smatrajući razvoj financijske kulture svojom misijom, EXC grupacija je odlučila proširiti svoju ponudu od 31 valute s 15 vrsta kriptovaluta koje sad građani jednostavno mogu kupiti gotovinom i prodati za gotovinu.

Prisutnošću na velikom broju lokacija i u 25 gradova EXC će pridonijeti bržem usvajanju kriptovaluta pružajući mogućnost svima da jednostavno i brzo postanu sudionici ovog novog financijskog tržišta.

18. travanj 2024 23:57