Ukratko
StoryEditor

BIZIT 2020: Cyber security u fokusu nove stvarnosti

01. Rujan 2020.

Okolnosti u kojima radimo i živimo posljednjih mjeseci podigle su temu cyber sigurnosti na sam vrh javnog interesa, što je motiviralo organizatore da upravo tu temu istaknu kao ključnu u programu predstojećeg događaja. Najveća regionalna poslovna konferencija – BIZIT – održat će se 4. i 5. studenog u Beogradu, a svi zainteresirani sudionici iz Hrvatske moći će interaktivno sudjelovati online.

Nedavna Microsoftova studija navodi da je alarmantan broj tvrtki i dalje pogođen phishing prevarama povezanim s Covid-19. Ovi problemi dodatno su pogoršani ograničenjima proračuna za cyber sigurnost te problemima koji se tiču mogućnosti zapošljavanja kvalificiranog osoblja. Unatoč činjenici da bi se za angažiranje sigurnosnih stručnjaka trebao izdvojiti znatan budžet, pokazalo se da je 80% tvrtki spremno poduzeti taj korak kao odgovor na situaciju vezanu za Covid-19. O Microsoftovim sigurnosnim rješenjima, kao i mnogim drugim relevantnim zaštitnim sustavima, raspravljat će se na BIZIT konferenciji, a zainteresirani će iz prve ruke moći slušati o svim backup i disaster recovery rješenjima, trendovima na području antivirusne i fizičke sigurnosti, primjeni GDPR-a  i zaštite djece online.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj konferenciji posvećenoj digitalnoj transformaciji u novoj stvarnosti posjetitelji će imati priliku slušati predavanja eminentnih stručnjaka iz područja IT-a i poslovanja, poput prof. Dr. Dejan Šoškić, redoviti profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Boris Vukić, savjetnik u Institutu Adizes SEE, Vojislav Žanetić, kreativni direktor i suvlasnik marketinške agencije B.C.A. MOZAIK i brojni drugi.

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizira evente, među kojima se izdvaja godišnja najposjećenija i najvažnija regionalna poslovna i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je ponuditi liderima budućnosti prave odgovore na potencijalne dileme vezane uz digitalnu transformaciju. Kao najvažniji i najposjećeniji skup ove vrste, BIZIT je prepoznat kao središnji poslovni i informativni događaj u regiji u poslovnom i IT svijetu.

Pozivamo vas da nam se pridružite! Prijavite se na stranici i iskoristite popust za early bird registraciju

25. travanj 2024 20:33