Ukratko
StoryEditor

CBS International lider na regionalnom tržištu nekretnina

21. Rujan 2021.
Prestižna publikacija Euromoney Awards još je jednom je potvrdila regionalnu i globalnu kvalitetu tvrtki CBS International i Cushman&Wakefield

Vodeća konzultantska tvrtka za nekretnine CBS International, kao i njihov globalni partner Cushman&Wakefield, potvrdili su epitet najboljih na tržištu Hrvatske u apsolutno svim kategorijama izbora internacionalno najprestižnije dodjele nagrada u svijetu nekretnina Euromoney Awards:

  • najbolja konzultantska tvrtka za nekretnine,
  • najbolji stručni tim za procjenu vrijednosti nekretnina,
  • najbolja konzultantska tvrtka na području posredovanja u kupoprodaji i zakupu nekretnina,
  • najbolja konzultantska tvrtka na području istraživanja tržišta nekretnina.

Ugledni internacionalni financijski časopis 'Euromoney' već tradicionalno, 17 godina zaredom, organizira glasanje u kome predstavnici top menadžmenta svjetskih korporacija, financijskih institucija i poznatih kompanija iz više od 75 zemalja biraju najbolje konzultante, investitore i financijske institucije na lokalnom i globalnom tržištu. 

U posljednjih pet godina  CBS International dobitnik je ove prestižne nagrade za najbolji konzultantski tim na području istraživanja tržišta i za najbolji stručni tim za procjene vrijednosti nekretnina. Također, CBS International već treću godinu uzastopno nosi titulu lidera na tržištu nekretnina, po izboru stručne javnosti i čitatelja časopisa 'Euromoney' u Hrvatskoj, a dva je puta zaredom proglašen najboljom konzultantskom tvrtkom za nekretnine i na tržištu Hrvatske u sve četiri kategorije. 

- Ovogodišnja nagrada je dodatna potvrda kvalitete rada u pružanju usluga u svim segmentima tržišta nekretnina i za nas ima posebno značenje jer dolazi u godini najvećih promjena koje su se dogodile na globalnoj razni. S obzirom na to da nagrada dolazi kao rezultat dugogodišnje suradnje i ukazanog povjerenja od strane naših klijenata i partnera, svakako nam je još veći motiv da budemo još bolji i u narednom periodu. Sinergija naših timova u četiri ureda u regiji, kao i njihova profesionalnost, iskustvo te predanost nesporne su vrijednosti zbog kojih smo danas prepoznati kao lideri. Za ovogodišnji uspjeh zaslužno je naših 120 zaposlenika iz cijele regije na koje smo izuzetno ponosni - istakao je Predrag Tutić, direktor CBS International za Hrvatsku.

18. travanj 2024 07:19