Ukratko
StoryEditor

Ecomondo i Key Energy - Veliki sajmovi neophodni su za poslovanje i za tvrtke

16. Listopad 2020.
Ecomondo i Key Energy

Inovativan kao i uvijek, Ecomondo, jedan od vodećih europskih sajmova zelene i kružne ekonomije te referentna platforma koja ujedinjuje sve sektore kružnog gospodarstva, obnovljivih izvora energije i znanja koje Europski zeleni pojas stavlja u središte vladinih programa u Europi. Sajam Ecomondo i Key Energy 2020. održat će se u izložbenom centru Rimini od 3. do 6. studenog.

- Zahvaljujući povjerenju izlagača i tvrtki koje su potvrdile svoje sudjelovanje na sajmu Ecomondo i Key Energy dokazujemo da su veliki sajmovi neophodni za poslovanje i za tvrtke. Zadovoljstvo svih članova i izlagača potvrdili smo i na nedavno održanom sajmu VOICE vezanom uz zlato i nakit koji se održao u izložbenom centru Vicenza – rekao je predsjednik talijanske izložbene grupe Lorenzo Cagnoni.

Izvršni direktor IEG-a Corrado Peraboni naglasio je da je riječ ‘inovacija’ proteklih mjeseci u fokusu.

- Uveli smo veliki broj inovacija kako bismo organizirali ovaj sajam. Radili smo na različitim sigurnosnim protokolima, od postavljanja štandova do ugostiteljstva, kako bi se osiguralo sigurno iskustvo čak i prije ulaska na izložbu. IEG je snosio sve troškove organizacijskih napora za sigurnosne protokole, kako bi se naši izlagači mogli posvetiti poslu i sastancima. Ecomondo i Key Energy bit će hibridna izložba što znači da će uz sudjelovanja uživo uskoro biti predstavljen i naš digitalni B2B kanal – rekao je Peraboni.

Alessandra Astolfi, menadžerica robne marke IEG-a, u Odjelu za zelenu i tehnologiju dodala je da je ove godine popunjeno 70 posto izložbenog prostora u usporedbi s godinom prije.

- To je brojka koja se u ovom razdoblju čini izvanrednom. Analizirali smo potrebe izlagača, trgovačkih i poslovnih udruga i znanstvene zajednice te smo uspostavili tri ulaza, 26 soba za Ecomondo i 10 za Key Energy. Pripremili smo i streaming za sve koji ne mogu prisustvovati u živo. Također, za kraj želim naglasiti sudjelovanje Europske komisije, talijanskih ključnih ministarstava i mnogi startupova – zaključila je Astolfi.

https://en.ecomondo.com

20. svibanj 2024 10:36