Ukratko
StoryEditor

Gastrobit Grc Grupa, dio tvrtke Payten osvojila prestižnu nagradu za inovacije u plaćanju

08. Listopad 2020.
GGG Zlatna košarica
Na dodjeli nagrada Zlatna Košarica 2020. Gastrobit Grc Grupa je za aplikaciju Grga osvojila Mastercard priznanje za inovacije u plaćanju.

Na jučer održanoj dodjeli nagrada Zlatna košarica 2020. Gastrobit Grc Grupa osvojila je Mastercard priznanje za inovacije u plaćanju za svoju mobilnu aplikaciju Grga, putem koje korisnici mogu naručivati, sakupljati bodove, plaćati i uživati u svom omiljenom lokalu na potpuno novi i jednostavniji način.

Aplikacija omogućuje brojne pogodnosti kako za korisnike tako i za vlasnike ugostiteljskih objekata. Na vrlo jednostavan način moguće je nagraditi gosta, uvesti kompletan loyalty program, platiti dio ili kompletnu narudžbu, podijeliti narudžbe na stolu po rundama i još mnogo više.

image
Grga - inovacija u plaćanju
foto

„Prije nešto više od godinu dana uveli smo novost na hrvatsko ugostiteljsko tržište: aplikaciju Grga preko koje možete sa svog mobitela pogledati ponudu i cjenik te naručiti i platiti račun kreditnom karticom na brz i siguran način. Ponosan sam što su Mastercard i Ja Trgovac prepoznali naš trud i inovativnost aplikacije.“ rekao je Tomislav Copić, član Uprave Gastrobit Grc Grupe.

Aplikacija je napravljena koristeći znanje i iskustvo stečeno u više od 25 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu.  Već sada je se može pronaći u stotinjak ugostiteljskih objekata diljem Republike Hrvatske te je u kratkom roku prikupila više od 11 000 aktivnih korisnika.

Korištenjem aplikacije korisnicima se pružaju mnoge dodatne pogodnosti, a osoblju se pojednostavljuje posao i omogućava pregled svih radnji na jednom mjestu.

Potencijal cijeloga projekta prepoznao je i Mastercard te u suradnji s Gastrobit-Grc Grupom omogućio brojne pogodnosti i nagrade korisnicima.

O Gastrobit Grc Grupi:  

Ponuda Gastrobit Grc Grupe sastoji se od 2 brenda. Skup programa za ugostiteljstvo je brend pod nazivom SMART i ERP sustav THOR koji svojim modulima pokriva maloprodaju, veleprodaju, proizvodnju i računovodstvo i financije.  SMART grupa proizvoda sadrži niz pametnih aplikacija koje ugostiteljima uvelike pomažu u svakodnevnom poslovanju. Dok THOR služi kao informacijski sustav za upravljanje robno   materijalnim   knjigovodstvom   malo   i veleprodaje  za  manje  i  srednje  poduzetnike  ili  za izdavanje  računa  i  praćenje  prodaje  kod  uslužnih djelatnosti. 

28. travanj 2024 23:59