Ukratko
StoryEditor

Institucije EU-a traže maloprodajne i uredske prostore u Zagrebu

28. Lipanj 2021.

Europski parlament i Europska komisija traže uredski i maloprodajni prostor za najam ili kupnju koji će služiti kao lokacija Ureda za vezu Europskog parlamenta i Predstavništva Europske komisije u Zagrebu, uključujući buduću interaktivnu izložbu i centar za posjetitelje. Te bi funkcije po mogućnosti trebale biti smještene u istoj zgradi ili u neposrednoj blizini.

Zgrada bi trebala biti smještena u preferiranom području koje obuhvaća južni dio Gornjega grada, aktivni centar, Donji grad i željeznički kolodvor. Izložbeni prostor i centar za posjetitelje trebali bi se nalaziti u zoni velike protočnosti pješaka i imati izvrsnu vidljivost.

Tražena neto korisna površina iznosi otprilike 750 m2 za interaktivnu izložbu i centar za posjetitelje, od čega najmanje 300 m2 maloprodajnog prostora u prizemlju te oko 1600 m2 za uredske prostore.

Zainteresirani vlasnici nekretnina i/ili njihovi predstavnici, uključujući agencije za nekretnine i investitore u nekretnine, pozivaju se da svoje podatke dostave do 19 srpnja 2021. na sljedeću adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

16. travanj 2024 00:50