Ukratko
StoryEditor

Povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u industriji

06. Srpanj 2020.
Povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u industriji
Zahvaljujući svom inovativnom pristupu i IIoT uređaju, već prokušanom u hrvatskim tvrtkama, Ascalia omogućava tvornicama sve čari industrije 4.0 bez potrebe za kupnjom potpuno novih strojeva

Hrvatsko rješenje za izazove pred kojima se danas nalaze sve tvornice nosi naziv Ascalia, a njihovu kvalitetu već su prepoznale brojne tvrtke u Hrvatskoj i regiji. Ascalia omogućava tvornicama da pravodobno i instantno reagiraju na promjene u potražnji svojih kupaca, predvide eventualne kvarove koristeći se umjetnom inteligencijom i izvuku maksimum efikasnosti iz svoje proizvodnje pomoću potpunih i preciznih podataka i analitika. Posebnost Ascalije leži u tome da ne ovisi o određenom proizvođaču strojeva, generaciji ili vrsti stroja. Zahvaljujući svom inovativnom pristupu i IIoT (Industrial Internet of Things) uređaju, već prokušanom u hrvatskim tvrtkama, Ascalia omogućava tvornicama sve čari industrije 4.0 bez potrebe za kupnjom kompletno novih strojeva, drastično smanjujući barijeru prema digitalizaciji i poboljšanjima proizvodnih procesa.

Preduvjet da proizvodni proces bude maksimalno efikasan jest realno, precizno i pouzdano mjerenje svih karakteristika proizvodnje – konstantno. Tek nakon što je cijeli proizvodni proces povezan (digitaliziran), moguće je pristupiti analitici i povećanju efikasnosti – što je cilj svakoga proizvodnog poduzeća. Ascalia proces prikupljanja i obrade podataka maksimalno pojednostavnjuje, pri čemu je bitno naglasiti da se od operatera strojeva ne zahtijevaju nikakve dodatne radnje ili novi postupci. Jednom prikupljeni podaci analiziraju se u Ascalia platformi za praćenje i analitiku proizvodnje, gdje napredni algoritmi pogonjeni umjetnom inteligencijom traže nedostatke, gubitke energije i resursa te predviđaju kvarove strojeva prije nego se oni dogode.

Nemojte dopustiti da vas ubrzani razvoj tehnologije i vrijeme pregaze, kontaktirajte Ascaliju i zatražite demo!

19. travanj 2024 08:08