Ukratko
StoryEditor

Radoznalost i inovacije dat će nove odgovore na SAS globalnom forumu

17. Svibanj 2021.
SAS Globalni forum
Registrirajte se za vodeću svjetsku konferenciju iz područja umjetne inteligencije i analitike

Radoznalost je u osnovi ljudskog napretka. Pitanja poput "zašto?" i kako?" vode do otkrića i inovacija. Kako se svijet i dalje suočava sa pandemijom, radoznalost pokreće nove pristupe i daje nove odgovore na naizgled nepremostive izazove.

SAS® globalni forum 2021 je vodeća svjetska konferencija iz područja  analitike i besplatan virtualni događaj koji se održava 25-26 svibnja. Tijekom konferencije, moći ćete čuti desetine prezentacija vodećih svjetskih kompanija na temu kako umjetna inteligencija (AI), strojno učenje i analitika u oblaku, u kombinaciji sa znatiželjom, rješavaju izazove i utječu na poboljšavanje života ljudi.

Prošle godine je na godišnjoj konferenciji sudjelovalo više od 22.000 ljudi. Ove godine, pored govornika poznatih širom svijeta, imat ćete priliku pogledati  i zabavni program, i povezati se sa ekspertima iz područja analitike kao i s drugim sudionicima konferencije. Ne propustite inspirativne govore:

  • Jima Goodnighta, osnivača i Izvršnog direktora kompanije SAS, koji je jedan od začetnika analitičke softverske industrije.
  • Adama Granta, organizacijskog psihologa, najprodavanijega autora i profesora na Whartonu. Bavi se istraživanjima kako ljudi mogu pronaći motivaciju i smisao i živjeti bolje, kreativnije.
  • Dr. Ayesha Khanna suosnivačice i izvršne direktorice ADDO AI, kompanije koja se bavi AI rješenjima, savjetuje korporacije i vlade u vezi s umjetnom inteligencijom i pametnim gradovima. Također je osnovala 21st Century Girls, dobrotvornu organizaciju koja djevojke uči kodiranju.
  • Dr. Hakeem Oluseyi – autora memoara Kvantni život: Moje nevjerojatno putovanje sa ulica do zvijezda, astrofizičara, bivšeg NASA-inog predavača znanosti o svemiru, TV ličnosti i zagovornika globalnog obrazovanja.
  • Dana Levya – pisca, glumca, redatelja i producenta, dobitnika nagrade Emmi®, najpoznatijeg po hit TV seriji „Schitt’s Creek“. Levy je veliki zagovornik raznolikosti i inkluzije i LGBTQIA aktivista.

SAS globalni forum će imati dio za inovacije u kojem će posjetitelji moći razgovarati sa stručnjacima i vidjeti predstavljanje najnovijeg SAS-ovog  softvera uživo. To uključuje specifična rješenja za bankarstvo, osiguranje, državne institucije, zdravstvo, proizvodni i maloprodajni sektor.  Također, posjetitelji mogu vidjeti  i demonstracije ključnih analitičkih tehnologija poput AI, analitike u oblaku, upravljanje podacima, Internet stvari (IoT), strojnog učenja, vizualizacije i analitičke platforme SAS Viya.

Ukoliko želite saznati više o primjeni tehnologije za rješavanje izazova i na koji način poslovni lideri koriste analitiku da odgovore na pandemiju i njene posljedice, registrirajte se za besplatni virtualni događaj - SAS globalni forum 2021.

30. travanj 2024 19:41