Ukratko
StoryEditor

Savršeno odabran trenutak - HBO Max održat će glavni govor na NEM-u Dubrovnik 2022.

16. Veljača 2022.
nem 2021

Zahvaljujući zanimljivim sadržajima, uglednim predavačima i nizu mogućnosti za druženje u ugodnom ljetnom ambijentu s nenadmašnim pogledom na Jadransko more, NEM Dubrovnik brzo je postao jedan od najomiljenijih europskih eventa i marketa posvećenih televiziji, poznat pod nazivom TV market s najljepšim pogledom. Ovogodišnje izdanje NEM Dubrovnika održat će se od 6. do 9. lipnja 2022. u Hotelu Dubrovnik Palace.

Među prvim govornicima i tvrtkama koje su potvrdile dolazak u Dubrovnik u lipnju 2022. su:

  • Glavni govornik: Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA
  • Hans Troelstra, CEO, M7 Group
  • Zbigniew Pruski, Commercial Director, Branded Services, BBC Studios
  • Kasia Madera, Presenter, BBC World News
  • Levente Málnay, EVP/MD, AMC Networks International Central & Northern Europe
  • Guy Bisson, Research Director, Ampere Analysis
  • Maria Rua Aguete, Executive Director, Technology Fellow, Omdia

Popis govornika na stranici NEM Dubrovnik 2022 redovito se obnavlja i dopunjuje kako pristižu potvrde sudjelovanja.

HBO Max o svojoj viziji usluga streaminga u zemljama Europe, Bliskog istoka i Afrike

Tvrtka WarnerMedia nedavno je objavila da HBO Max od 8. ožujka ove godine širi poslovanje na još nekoliko europskih zemalja. Direktorica HBO Maxa za Europu u lipnju dolazi na NEM Dubrovnik, gdje će govoriti o njihovoj strategiji pružanja usluga streaminga i porastu te vrste usluga na sadašnjim i budućim tržištima.

- Iznimno mi je drago što imam priliku sudjelovati na ovogodišnjem NEM-u. Kako ove godine HBO Max širi svoje djelovanje na 27 europskih zemalja, među kojima su i zemlje središnje i istočne Europe, NEM je savršen trenutak da se predstavimo - rekla je  Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA, koja će na NEM-u 2022. održati glavni govor.

Važan panel posvećen promjenama u televizijskoj industriji

Ove godine prvi put na NEM Dubrovnik dolazi Hans Troelstra, CEO, M7 Group koji će sudjelovati u jednoj od najvažnijih panel-diskusija na konferenciji koja okuplja visokopozicionirane predstavnike pružatelja televizijskih usluga. Tema razgovora jest kako odgovoriti na neprekidne i radikalne mijene televizijske industrije.

- Vrlo mi je drago što ću sudjelovati u toj panel-diskusiji i razgovarati o nizu promjena koje možemo očekivati u navikama i zahtjevima gledatelja televizijskih sadržaja u budućnosti. Nadam se da će NEM za mene biti prilika da upoznam operatere iz ove regije i razgovaram o mogućnostima buduće suradnje u pružanju usluga televizijskih sadržaja - kaže Troelstra.

Moderatorica tog panela bit će Kasia Madera, Presenter, BBC World News.

- Drago mi je što ću u lipnju ove godine voditi panel-diskusiju na NEM-u u Dubrovniku. Iznimno je važno da se televizijski stručnjaci iz cijele regije povežu i surađuju u stvaranju vizije proizvoda i usluga koje će ovaj sektor nuditi u budućnosti - kaže Madera

Tijekom tri dana eventa na kojem se izmjenjuju predavanja, panel-diskusije, projekcije, razgovori sa sudionicima i gostima te organizirana druženja, NEM Dubrovnik nezaobilazno je mjesto za sve vodeće ljude televizijske industrije koje zanimaju novi trendovi. Radi sigurnosti svih gostiju, event će biti organiziran u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Beta Film i ZDF Enterprises domaćini networking događanja

Važan partner NEM-a Dubrovnik i ove je godine produkcijska i distribucijska tvrtka Beta Film, koja će biti domaćin druge večeri, tzv. Beta Night, na prekrasnoj plaži Vala. Još jedan od potvrđenih sponzora je ZDF Enterprises, produkcijska tvrtka predstavlja najnoviji televizijski sadržaj iz vlastite produkcije, nakon čega će uslijediti razgovor s ključnim ljudima koji su radili na projektu, a koji će otkriti više detalja o svemu.

Tehnologija je integralni dio medijske industrije te će i na ovogodišnjem NEM-u jedan dio programa biti posvećen tehnologijama. TV TechShowcase pravo je mjesto da tehnološke tvrtke prezentiraju svoja inovativna rješenja i projekte potencijalnim poslovnim partnerima.

25. travanj 2024 08:22