Ukratko
StoryEditor

Uz sport i rekreaciju, Viška regata idealno je mjesto i za poslovna druženja

11. Listopad 2019.
Viška regata
75. izdanje najprestižnije hrvatske regate okuplja više od 1000 jedriličara iz cijele Europe

Viška regata ove godine obilježava jubilej kojim se ne može ponositi mnogo sportskih natjecanja: već 75 godina na ovom događaju splitski Jedriličarski klub Labud okuplja ono najbolje od hrvatskog i europskog jedrenja, bilo da se radi o ljudima željnima sportskog nadmetanja ili onima koji naprosto uživaju u suživotu s prirodnim elementima.

Uz sport, zabavu i rekreaciju, ovakve prilike idealne su i za poslovna druženja, bilo da je riječ o izgradnji timskog duha između suradnika ili poslovnih partnera, ili pak o prilici za sklapanje novih poznanstava. I ove godine Viška regata doseže svoje rekorde popularnosti – očekuje se više od 1000 jedriličara i više od 150 posada iz cijele Europe, a među njima naći će se i Joško Berket vlasnik Marine Kaštela, Zvonko Kotarac, dalmatinski građevinar i vlasnik splitskih hotela Atrium i Amfora Resort, Niko Dešković vlasnik njemačke tvrtke za online trgovinu automobilima Instamotion, Darko Smrkinić, vlasnik zadarskog Radija 057, Saša Keković crnogorski građevinski poduzetnik te mnogi drugi domaći i strani biznmismeni-zaljubljenici u jedrenje.

Ova najprestižnija hrvatska regata i ove će godine pružiti i sportsko i zabavno iskustvo, kako izravnim sudionicima tako i njihovim prijateljima i gostima. Na samom startu u Splitu, u petak 18. listopada, lukobrani Splitske luke i ACI-ja te Sustipan ponovno će biti prekrasan prirodni amfiteatar za praćenje starta regate, a Višani će na svoje doći u subotu i uživati u regati u Viškoj vali, ali i mnogim drugim zabavnim programima koje su organizatori pripremili za natjecatelje, goste i mještane Visa. Split će pobjednika dočekati u nedjelju 20. listopada, već oko 12 sati, na velikom molu ACI marine.

25. travanj 2024 13:06