Ukratko
StoryEditor

Znate li koje je jedno od najjačih malih računala na svijetu?

04. Studeni 2021.
Intel® NUC 11 Pro

Intel® NUC, mini PC, dimenzija od samo 10 × 10 cm, ubraja se u najmoćniju tehnologiju današnjice i jedno je od najjačih malih računala koje možete kupiti.

Zbog malih dimenzija, iznimno snažnog procesora i prenosivosti preporučuje se svim profesionalcima u izvršavanju vrlo zahtjevnih zadataka te je idealan za poslovne sastanke, rad od kuće ili u uredu, predavanja, edukacije, prezentacije, igranje videoigara itd. Zapravo, idealan je za bilo koju vrstu posla i poslovnih zahtjeva zbog visokih performansi koje su ugrađene u to vrhunsko malo računalo.

image

Intel® NUC 11 Enthusiast Mini PC

 

foto

Intel® NUC je, dakle, prenosiv, ali može se postaviti i na stražnju stranu monitora. Štedi energiju i tiho radi, zbog čega je savršeno računalo u uredima otvorenog tipa (open space), sobama za sastanke ili za rad od kuće. Iako malen kao kutijica, iznimno je snažno računalo s jedanaestom generacijom Intelova jezgrenog procesora (Intel® Core™).

Zbog svih nabrojenih specifikacija omogućava besprijekornu i neprekinutu provedbu visokozahtjevnih radnji, zato se preporučuje za izvođenje i onih najzahtjevnijih, primjerice u kreiranju sadržaja, obradi videa ili, kao što smo već naveli, igranju videoigara (gaming), što potvrđuje njegovu snagu.

Jedan od modela koji se posebno ističu jest Intel® NUC 11 Enthusiast Mini PC, w/ Core™ i7, RTX 2060, Optane™ Mem H10 (32GB+512GB) Solid State Storage, 16G RAM, Windows® 10 Home, čija je preporučena maloprodajna cijena 11.699 kn + PDV. Kao pravna osoba možete ga nabaviti preko ovlaštenog distributera ASBIS CR, na čijoj mrežnoj stranici možete pronaći dodatne informacije o računalima Intel NUC.

Podignite ljestvicu svoje profesionalnosti

Intel® NUC 11 Enthusiast Mini PC-jevi s procesorom Intel® Core™ i7 jedanaeste generacije i diskretnom grafikom NVIDIA RTX 2060 Max-P optimizirani su za igranje, streaming ili, primjerice, obradu videa. Novi sustav hlađenja Intel NUC 11 Enthusiast Mini PC doveden je do savršenstva te će uvijek raditi na optimalnoj temperaturi bez obzira na to koliko je radnja intenzivna.

Od ostalih prednosti ističemo:

  • do 64 GB ultrabrze dvokanalne memorije DDR4-3200
  • 2 x M.2 utora za PCIe Gen3 NVMe SSD-ove
  • Wi-Fi 6 – najnovija, najbrža generacija, zajedno s 2,5 Gbps Ethernetom za brze veze
  • dva priključka Thunderbolt™ 4 za dodatne zaslone, brz prijenos podataka, punjenje i povezivanje niza perifernih uređaja
  • hladan je i tih, s novim toplinskim dizajnom koji upotrebljava pet toplinskih cijevi za prijenos topline od CPU-a i GPU-a do hladnjaka
  • prilagodljiva gornja RGB ploča za vaš dizajn
  • veličina od samo 1,3 litre.

image

Intel® NUC 11 Enthusiast Mini PC

foto

Intel® NUC 11 Enthusiast najmanji je iz obitelji Enthusiast NUC-eva, što nikako ne znači smanjenje performansi, nego, naprotiv, taj model beskompromisno vlada najmanjim dimenzijama i najboljim performansama, zahvaljujući čemu svaki profesionalac može podizati ljestvicu u svome radu.

Zato predlažemo da budete profesionalci i uživate u prednostima koje pruža samo Intel® NUC.

Ustupio ASBIS CR

24. travanj 2024 07:02