Ukratko
StoryEditor

Zoocity otvorio novu poslovnicu u Puli

22. Srpanj 2021.
Zoocity Pula
Najrašireniji hrvatski lanac s proizvodima za kućne ljubimce otvorio je svoju novu poslovnicu u Puli

Zoocity, nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je svoju 23. poslovnicu u trgovačkom centru Max City u Puli, šestu u novom rebrandiranom ruhu.

Nova trgovina prostire se na preko 375 m2, ukupne investicije od 3,5 milijuna kuna, a poštuje najnovije standarde u opremanju prodavaonica s hranom i opremom za kućne ljubimce.

Kupcima je na raspolaganju 7 stručnih djelatnika koji sa svojim znanjem uvijek pronađu pravo rješenje za ljubimca.

Većina članova Zoocity obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaji stvarnu ljubav. 'Naši mali ljudi' slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u Zoocitiju gdje ljubazno osoblje svoje kupce i njihove ljubimce tretira poput obitelji, a u zajedničkoj suradnji pomaže pronaći rješenje za sve potrebe vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca.

Bogat asortiman trgovine omogućava da se sve potrebno za ljubimca pronađe na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru pripremaju svjetski proznati proizvođači; Acana, Orijen, Pro Plan, Royal Canin, Purina, Happy Dog, Hunter, Fressnapf, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi.

Svi posjetitelji moći će upoznati i kuniće, zamorce, sirijske hrčke, čudesni svijet akvaristike i tropskih ribica te nezaobilazne teraristike.

Osim što nudi širok izbor robnih marki za sve ljubimce, najnovija poslovnica ima i jednu veliku novost, pekaru sa svježe pečenim keksićima za pse.

- S našom drugom poslovnicom u Puli, ukupno dvadesetitrećom u Hrvatskoj, potvrđujemo svoju ulogu najpoželjnijeg mjesta kupnje za kućne ljubimce kao i ulogu edukatora po pitanju kvalitetnog suživota sa životinjama - istaknuo Edvard Varda, direktor tvrtke.

Zoocity prvi je pokrenuo inovativan pristup njezi i brizi za kućne ljubimce u trgovinama diljem Hrvatske čime je izazvao velik interes vlasnika ljubimaca te postao najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Na ovaj način, maloprodajni brend i krovna tvrtka Unconditional, najveći specijalizirani regionalni distributer u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce, nastavlja razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji.

22. travanj 2024 16:05