Lider trend
StoryEditor

Andre Agassi vratio se tenisu u Lavazza kampanji

01. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Lavazza je objavila detalje nove globalne suradnje koja uključuje tenisku legendu, Andrea Agassija. Partnerstvo pozicionira Agassija kao glasnogovornika Lavazze u svijetu tenisa, a službeno je započela na US Openu s posebnim događanjem i promocijom za gledatelje, uz teasere u jutarnjim satima diljem New Yorka.

Povodom sklapanja  partnerstva, Lavazza je za kampanju „I‘M BACK!” odabrala inovativan i kreativan pristup. Kampanja se razvijala postupno do službene objave da se Andre Agassi vraća na US Open s Lavazzom. Kako bi svi počeli brujati o tome, tvrtka je na društvenim mrežama započela s objavljivanjem brojnih teasera. Nakon toga, Lavazza je svoju poruku proširila po New Yorku nizom vanjskih oglasa strateški postavljenih na ključnim točkama na kojima se isticala kultna silueta Andrea Agassija iz 1980-ih, zajedno s neonskom ružičastom trakom za glavu.

Potom je 30. kolovoza 150 osoba, odnosno klonova Agassija odjevenih u prepoznatljivu i kultnu siluetu iz 80-tih poslano da trči po New Yorku i komunicira s ljubiteljima tenisa u gradu US Opena te tako pomogne poticanju interesa za finalno predstavljanje Agassija na US Openu. Između prvog i drugog sinoćnjeg (srijeda) meča Agassi klonovi okupili su se na spektakularnom nastupu na Arthur Ashe stadionu gdje je predstavljen novi reklamni spot kampanje I‘M BACK!, službeno pozdravljajući Agassija na US Openu nakon više od 10 godina.

- Bilo je divno iskustvo raditi s tako inovativnim brandom, od snimanja „I‘M BACK!” videa u Italiji, do osmišljavanja zabavne i zanimljive aktivacije kojom započinje naše partnerstvo. Veselim se vidjeti što nas čeka u godinama koje dolaze, rekao je Agassi te dodao: Vrlo sam ponosan na partnerstvo s Lavazzom, tvrtka koja dijeli ne samo moju ljubav prema tenisu, nego i etičku predanost djeci i obrazovanju.

Potrošači na stadionu mogu uživati u Lavazza kavi u dva Lavazza kafića i na drugim mjestima gdje će se frape prigodnog naziva „I‘M BACK!” posluživati u posebnoj ediciji čaša dostupnih za kupnju.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rQWw_ST6YXI[/embed]

19. travanj 2024 03:34