Lider trend
StoryEditor

Falkensteiner Hotels & Residences predstavio Premium Collection liniju

21. Ožujak 2014.

Pjevačice Nina Badrić i Natali Dizdar, pjevač Jacques Houdek, glumica Doris Pinčić, nogometaš Jerko Leko, rukometaš Goran Šprem, košarkaš Dario Šarić sinoć su u Zagreb Eye-u među brojnim uzvanicima bili gosti tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences.

Na Falkensteiner Premium party-ju predstavljena su dva hotela iz Falkensteiner Premium Collection linije – Hotel & Spa Iadera smješten u Punta Skali pokraj Zadra – hotel s pet zvjezdica koji oduševljava svojim dizajnom, vrhunskim SPA, sofisticiranom ponudom, prvoklasnom uslugom, vrhunskom alpsko-jadranskom kuhinjom i mediteranskim šarmom i austrijski Schlosshotel Velden smješten na jezeru Wörthersee u Koruškoj – izuzetna povijesna priča koja seže u daleko 16. stoljeće, odiše dozom dekadencije, luksuzom i internacionalim jet set vibracijama.

Uzvanici su uživali uz fantastičnu Ninu Badrić koja je pjevala uz pratnju gitare glazbenika Ante Gele.

- Jako je lijepo surađivati s Falkensteiner ekipom i uvijek se rado odazovem njihovom pozivu. Što se tiče Hotela & Spa Iadera, to je uistinu posebno mjesto, stvoreno za uživanje - rekla je Nina Badrić.

- Izuzetno nam je drago da smo u ovako sjajnom društvu našim uzvanicima uspjeli približiti dva vrhunska hotela s pet zvjezdica iz Falkensteiner Premium Collection linije. Svaki je poseban na svoj način i predstavlja ono najbolje od Falkensteinera – izuzetnu ponudu i sofisticirani luksuz za najzahtjevnije goste - rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer resorta Punta Skala.

14. srpanj 2024 15:11