Lider trend
StoryEditor

Jarun postaje najveći klub u regiji

26. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Jarun postaje najveći klub u regiji s čak pet plesnih podija, pet glazbenih programa bogatog sadržaja kojeg nude klubovi Aquarius (A1/A2), Faces, Gallery i Mansion, piše tportal.

Klubovi Aquarius, Faces, Gallery i Mansion svim domaćim i stranim posjetiteljima iz tjedna u tjedna pripremaju kvalitetne glazbene programe koje u ljetnim danima privlače i više od 5.000 mladih. Jarun se po uzoru na mnoge europske metropole istaknuo kao središte zabave grada Zagreba, koji svima željnim dobre zabave nudi siguno utočište s bogatom ponudom, velikim parkingom te posebnim prirodnim okruženjem jezera Jarun, piše tportal. Inicijativa svih klubova ima za ideju svakom posjetitelju Jaruna, u posebno istaknutim vikendima kada se projekt JarunUnited održava, ponuditi zajedničku lepezu programa šarolikog programskog i glazbenog opusa te poseban doživljaj kojeg posjetitelji mogu dobiti. Tako će svi posjetitelji moći uživati u koncertima domaće glazbe uz besplatan ulaz u klub Faces, dok će klubovi Gallery, Mansion i Aquarius ponuditi svjetska gostovanja eminetnih DJ-a, te velikih promotivnih partija festivalskih izdanja s plaže Zrće.

Ovo je tek uvertira ususret velikoj festivalskoj manifestaciji koju će predstaviti Jarunited. U svoje kalendare upišite datume 01. i 02. lipnja, 08. i 09. lipnja, 15. i 16. lipnja – upravo su to dani vikenda kada će se održavati JarunUnited.

16. travanj 2024 14:40