Lider trend
StoryEditor

Kupovinom majica pomozite ‘djeci leptirima‘

15. Travanj 2015.
Piše:
lider.media

DEBRA, društvo oboljelih od bulozne epidermolize djeluje već 18 godina i brine o svim oboljelima i njihovim obiteljima iz Hrvatske, kao i iz susjednih zemalja. Imati buloznu epidermolizu znači imati kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila. I običan dodir može značiti novu bulu, novo oštećenje. Svakodnevnica znači nove rane, nova previjanja, začuđene poglede, bol, kirurške zahvate, znači stalnu ovisnost, pomoć, njegu i pratnju drugih. Zato oboljele često nazivamo „Djeca leptiri“.

Bebe se rađaju sa bolešću, a većina su 80-100%-tni invalidi već nakon nekoliko godina života. U Hrvatskoj trenutno ima 50-tak oboljelih od EB-a (uglavnom djeca i mladi, jer im je radi bolesti životni vijek bitno smanjen).

DEBRA ulaže velike napore u pomaganju djeci i njihovim obiteljima. Najviše se zalaže za prikupljanje financijskih sredstava za konstantnu nabavku i slanje zavojnog materijala oboljelima, te odgova na sve ostale individualne potrebe članova, te pomaže kod ugovaranja pregleda i potrebnih zahvata.

Budući da su sredstva potrebna za rad društva vrlo visoka i da je svaka prikupljena kuna više nego dobrodošla, pozivamo Vas da se uključite u kampanju i postanete dio naše priče.

Uključiti se možete kupnjom majica sa porukom Udruge Debra Croatia. Ono što nudimo Vama kao kompaniji/tvrtki koja želi pomoći i uključiti se ovaj humani projekt je apliciranje Vašeg loga/slogana na istu tu majicu.

Svaku kupljenu majicu Vam dostavljamo, te ju možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlenike, i sl. Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovirat ćemo Vašu kompaniju/tvrtku i prikupiti financijska sredstva za djecu leptire.

Zašto nam je važno da što više majica pustimo u opticaj kroz cijelu Hrvatsku?

Osnovna nit vodilja ove kampanje je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i na taj način komunicirati prema drugima svijest o potrebi pomaganja, kao i mogućnost da se uključe u projekt Udruge Debra i Media-Plusa, te pomognu našim malim leptirićima.

Cijena jedne majice je 75 kn +PDV, a uključit se možete kupnjom neograničenog broja majica. Kupnjom 5 majica ili više, udruga DEBRA uvrstit će Vas na popis sponzora/donatora na svojoj internet stranici.

Narudžbu možete ostvariti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 091 / 321 59 27.

Također, narudžbu možete poslati na e-mail adresu Udruge DEBRA Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavezno posjetite i Debrine Web stranice  www.debra-croatia.com na kojima se nalaze fotografije majica.

15. svibanj 2024 19:24