Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend tri čitatelja daruje Nivea Cellular proizvodima

27. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini.

Specijal je od 17. srpnja na kioscima diljem Hrvatske dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima, a za naše čitatelje pripremili smo još jedno ljetno darivanje iz linije Nivea Cellular.

Nova NIVEA Cellular Perfect Skin linija rezultat je dugotrajnih istraživanja o potrebama moderne žene čija je želja: mladenački ten koji je istovremeno blistav i gladak. Linija sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka kojima se smanjuju bore i nepravilnosti, a koža postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj.

NIVEA Cellular Perfect Skin dnevni fluid sadrži lumicinol, ekstrakt magnolije i mikropigmente koji se prilagođavaju individualnom tipu kože. Fluid uklanja nepravilnosti, vidljivo umanjuje pore i smanjuje bore te sadrži zaštitni faktor 15.

NIVEA Cellular Perfect Skin iluminirajuća krema za područje oko očiju sadrži svjetlucave pigmente koji reflektiraju svjetlost. Redovitom upotrebom, tamne mrlje i sjene ispod očiju se smanjuju, a linije na koži su glađe i neprimjetnije.

NIVEA Cellular Perfect Skin noćna krema ima učinkovitu bazu, a njezina nježna tekstura pretvara svaki san u pravi tretman ljepote. Formula potpomaže regeneraciju stanica te smanjuje mrlje i depigmentaciju kože.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija.

Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 29.7. do ponoći. Dobitnici će biti  odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu bit će objavljena 30. 7.

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanja koje organiziramo do kraja kolovoza.

Dobitnici su:

Dubravko Badalić, NovskaJadranka Vuraić Vojnić, ZagrebMile Duić, Vinkovci 32100

01. svibanj 2024 15:08