Lider trend
StoryEditor

Marijana Batinić: Imala sam 15 kilograma viška, i dalje se svakodnevno borim s vagom

12. Prosinac 2017.

Voditeljica i majka, Marijana Batinić u razgovoru za Gloriu rekla je kako je kao tinejdžerica imala problema s viškom kilograma, no otkrila je da je i danas sklona debljanju zbog čega se svaki dan važe.

- Bilo je perioda kada sam imala od dvanaest do četrnaest kilograma viška. Tinejdžeri su nemilosrdni tako da sam se pravila da sam na dijeti, a zapravo sam se noću skrivala i jela. Nije baš pohvalno, ali kada sam se razboljela kilogrami su otišli sami od sebe – ispričala je voditeljica showa ‘Život na vagi‘.

- I dalje se svaki dan mučim s kilogramima, sklona sam debljanju, a veliki sam gurman. Nikada se ne bih odrekla nečega na tanjuru, ali kada pretjeram onda sljedećih nekoliko dana pripazim - ispričala je Marijana kojoj pomaže svakodnevno vaganje.

>>>FOTO: Beer yoga – Hrvate oduševio novi trend koji spaja pivo i yogu

- Meni je puno pomoglo što stajem na vagu svaki dan, pa kada vidim da brojke prelaze moju standardnu kilažu onda pripazim – ispričala je Batinić, koja je u braku s Matejem Pašalićem.

- Suprug kuha kroz tjedan, dok ja više kuham vikendom. Najbolje radim škampe na buzaru, brudet, uglavnom domaću hranu - kazala je Marijana, majka djevojčice Ene koja će uskoro navršiti dvije godine.

27. travanj 2024 15:57