Lider trend
StoryEditor

Novi Cinestar filmski kanali

09. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Blitz film i video distribucija pokreće nove filmske kanale CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će od rujna biti dostupni korisnicima IPTV/CABLE/DTH platformi u regiji u proširenim programskim paketima.

Kanali će biti emitirati u High Definition 1080p i Standard Definition rezoluciji, s 5.1 zvukom, te originalnim jezikom i lokaliziranim podnaslovima.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 filmskih hitova.

CineStar TV se nalazi među najgledanijim kablovskim kanalima, te je prema nedavno publiciranom istraživanju AGB Nielsena u Hrvatskoj drugi kablovski kanal po gledanosti prema prosječnom tjednom dosegu u prosincu 2012.

- CineStar Premiere kreiramo u suradnji s hollywoodskim partnerima i uvjereni smo da će znatno obogatiti ponudu platformi i donijeti posebnu vrijednost za korisnike jer prikazuje ekskluzivne filmske premijere u kratkom odmaku od kina - izjavio je Hrvoje Krstulović, predsjednik uprave Blitz film i video distribucije.

02. svibanj 2024 23:21