Lider trend
StoryEditor

Planetarno popularan pjevač Ed Sheeran u novi glazbeni spot uključio i hrvatske boje

05. Srpanj 2019.

Novi video spot megapopularnog britanskog pjevača Eda Sheerana, koji je već u prvom tjednu otkako je objavljen na YouTubeu prikupio više od 20 milijuna pregleda, ima i svojevrsni hrvatski „štih“.

Naime, u posljednjih 50-ak sekundi spota jedan od „aktera“ u spotu je i mlažnjak hrvatske aviotvrtke Jung Sky čiji je logo u posljednjoj minuti spota vidljiv u nekoliko kadrova, a po izlasku ljubavnog para iz aviona u gornjem desnom kutu nazire se i hrvatska zastava.

„Nije prvi put da smo naš avion ustupili za projekt ovakvog tipa, ali je ovo svakako bila jedna od najjednostavnijih suradnji dosad. Od starta to finiša sva komunikacija, kako s brokerima tako i s ekipom na snimanju, tekla je vrlo glatko zbog čega je ovo sve skupa bilo jedno jako zanimljivo i zabavno iskustvo za našu posadu“, rekao je Krešimir Jung, CEO aviotvrtke Jung Sky.

Video za pjesmu „Beautiful People” (feat. Khalid) možete pogledati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=mj0XInqZMHY

Podsjetimo, s dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka Jung Sky, hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, obavlja usluge poslovnih i privatnih (turističkih) letova prema destinacijama diljem Europe te sjeverne Afrike. Tvrtka ove godine slavi 10 godina poslovanja, a iza njih je, kako kažu, financijski najuspješnija godina dosad.

19. travanj 2024 17:18