Lider trend
StoryEditor

Počinje odbrojavanje do početka najvećeg regionalnog okupljanja kreativaca

04. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

- Zadovoljstvo je stajati iza tako prekrasne priče kao što je to Weekend Media Festival, spoja kreativnosti i sjajnih potencijala Grada Rovinja. Naše gospodarstvo nema nikakve šanse za iskorak i izlaza iz krize bez ideja i kreativnosti. Osim toga ovaj festival na najbolji način pokazuje što znači turističkim potencijalima grada dati pravi i prepoznatljivi sadržaj – istaknuo je Predrag Grubić, direktor korporativnih komunikacija Adris grupe, koja je ujedno i glavni sponzor, na zadnjoj presici uoči početka 6. Weekend Media Festivala koji u Rovinju započinje 19. rujna.

Na presici u zagrebačkom klubu Pepermint, osim njega, prebogat program najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije predstavili su Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala, Nikola Vrdoljak, direktor programa festivala, Ružica Vrdoljak, u iz agencije Ginger, te Dunja Ivana Ballon, ispred regionalne revije najboljih agencija pod nazivom Balcannes.

Najavljeno je više od 100 predavača, a festival već u četvrtak u 20 sati otvara predavanje Nicolasa Kfuria,koji će govoriti kako su društvene mreže i mediji promjenili poimanje marketinga.

Najistaknutije mjesto nesumljivo će pripasti vodećim ljudima telekom kompanija iz Hrvatske i Srbije, koji će govoriti o novim poslovnim modelima na tržištu telekomunikacija, a jednako se mnogo očekuje i od vodećih ljudi bankarske i osiguravateljske industrije, te investitora na panelu ‘Financijska industrija u novom tehnološkom okruženju’.

O novinama, ali poslovnim govorit će se na panelu ‘Yesterday’s papers’, na kojem je sudjelovanje potvrdio jedan od najtraženijih govornika sir Geoffrey Owen, glavni urednik Financial Timesa od 1981. do 1990. godine.

Veliki interes, najavili su govornici, očekuje se na panel raspravi ‘Politički dos and don’ts’, u kojoj je najavljeno sudjelovanje predsjednika Liberalno demokratske partije Srbije Čedomira Jovanovića.

O restrukturiranju HRT-a, pak, govorit će ravnatelj Goran Radman, a očekuje se da će u Rovinju iznijeti neke nepoznate detalje o budućnosti kuće. Organizatori su silno ponosni i zbog sudjelovanja Toma Budaya, globalnog šefa marketinag I komunikacija s potrošaćima kompanije Nestle.

Ove godine u sklopu festivala predstavlja se Beograd kroz programe ‘Beograd na službenom putu’.

Što se pak zabavnog djela programa tiče, od kojeg sudionici već navikli na kvalitetu imaju velika očekivanja, najavljen je veliki Multimedijalni party Hrvatskog Telekoma, na kojem će nastupiti DJ/VJ Diskobajagi. Za rasplesavanje sudionika brinut će Ozren kanceljak, Tomi in Der Muhlen, Martin Milinković, Filip Jelaš, te Tomo Ricov, a u sklopu beogradskog predstavljanja nastupit će Sergerj Trifunović sa svojim Big Bandom.

27. travanj 2024 10:06